Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Indkaldelse af ansøgninger til ranking-værktøjet U-Multirank

1. maj Kl.00:59

Europa-Kommissionen indkalder ansøgninger til udvikling af U-Multirank, som er et åbent ranking-værktøj, der skal bruges til at vurdere videregående uddannelsesinstitutioner.

U-Multirank er et åbent, brugerdrevet og afhængigt internationalt ranking-system af videregående uddannelsesinstitutioner.

U-Multirank skal hjælpe studerende med at træffe uddannelsesvalg, og institutioner med at vurdere samarbejdspartnere og bidrage til politikudvikling på basis af national, europæisk og globalt viden om uddannelsesforhold.

Formålet med opslaget er at forbedre U-Multirank-værktøjet og synliggøre det over for brugere. U-Multirank er en del af realiseringen af the European Education Area.

Ansøgning til udvikling af U-Multirank er muligt for offentlige og private uddannelsesinstitutioner. Der kan maksimalt søge 1,6 millioner euro, og EU-Komission forventer at imødekomme én ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 30. april 2019 kl. 23.59.

Få mere information her:

https://ufm.dk/uddannelse/tilskud-til-udveksling-og-internationale-projekter/opslag/indkaldelse-af-ansogninger-til-ranking-vaerktojet-u-multirank

Detaljer

Dato:
1. maj
Tidspunkt:
00:59

Sted

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Børsgade 4
København K, 1015 Danmark