Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursus: Den succesfulde ERC-ansøgning (engelsk)

5. november, 2019 - 6. november, 2019

Lær at skrive en succesfuld ansøgning, hvor du formidler din forskningsidé og dit CV på den bedste måde. En indføring i formatet samt læring fra tidligere ansøgere vil øge din mulighed for at få en bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Kurset holdes den 5. november 2019 i København.

Tid og sted

05. november 2019 fra kl. 09:00 til 16:00

Eigtveds Pakhus, Asiatisk Plads 2 G, 1448 København K – sal II

Tilmelding

Tilmeld dig kurset her

Før du tilmelder dig, så orienter dig venligst i, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger

Kurset for dig, der…

som særlig dygtig forsker ønsker at realisere en banebrydende forskningsidé gennem et ERC-grant. Kurset henvender sig endvidere til forskningsadministratorer og konsulenter, som yder bistand til forskere i ansøgningsfasen.

Bemærk at kurset afholdes på engelsk.

Kurset er målrettet bevillingstyperne Starting Grant, Consolidator Grant og Advanced Grant fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC).

Indhold

ERC-ansøgninger adskiller sig fra resten af Horizon 2020 ved at have et klart fokus på den excellente forskningsidé og forskeren selv, inklusiv hans/hendes CV og historik. Derudover indgår et personligt interview med ansøgeren (Starting Grant og Consolidator Grant) i den samlede evaluering.

På kurset gennemgår vi:

-> ERC-ansøgningens form og krav til projektidé,
-> publikationsliste og CV
-> Evalueringkriterier
-> Succesfulde ansøgeres og evaluatorers erfaringer
-> Værtsinstitutionens rolle i et ERC-projekt.

Dit udbytte

Kurset sætter fokus på opbygningen af en ERC-ansøgning og giver dig konkrete greb, som du kan anvende i din egen ansøgning. Vi belyser, hvor i en ansøgning, der erfaringsmæssigt opstår problemer, og hvordan du løser dem.

På kurset vil en evaluator og succesfulde ansøgere give dig en indføring i evalueringskriterierne samt de faktorer, der afgør skæbnen for en ERC-ansøgning.

Du får klarhed over:

-> Hvad man i ERC-sammenhæng forstår ved “groundbreaking research”, “high risk/high gain” og “impact”. Bagefter ved du, hvordan du skal forholde dig til begreberne.

-> Ansøgningens dele og hvordan du skal prioritere den tid, du bruger på ansøgningsskrivningen. Hvad skal du særligt have fokus på?

-> De formelle ansøgningskriterier for en ERC-ansøgning, og hvad evaluatorerne lægger vægt på. Efterfølgende ved du, hvordan du skal målrette din ansøgning.

-> Hvordan du skal forberede dig, og hvad du skal fokusere på i interviewsituationen.

-> De mere uformelle krav som gør, at du kan give din ansøgning ’kant’.

Pre- eller Post-Award

Pre-Award. Kurset har relevans i ansøgningsfasen.

Varighed

Heldagskursus

Kursusform

Vi kombinerer oplæg med vidnesbyrd fra evaluatorer og succesfulde ansøgere.

Holdstørrelse

Der er maks. 25 deltagere

Sprog

Engelsk

Kursusmateriale

Der fremsendes elektronisk kursusmateriale inden kurset. Materialet vil blive gennemgået på dagen og kan efterfølgende bruges som opslagsværk.

Sted

Find vej

Afbud

Fristen for afbud er to uger før kurset. Herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret refunderes ikke. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega i stedet. Afbud kan ske på mail:

Senest opdateret 12. december 2018

Detaljer

Start:
5. november, 2019
Slut:
6. november, 2019

Sted

Eigtved Pakhus
Asiatisk Plads 2 G
København, Danmark