Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

december 2017

Konference: Hvad er scenariedidaktik?

19. december Kl.1:00 pm - 5:00 pm
Aalborg Universitet København SV, 2450

Konferencen handler om, hvordan man kan aktivere elever og studerendes forestillingsevne gennem arbejdet med didaktiske scenarier i undervisningen. Den henvender sig til lærere, studerende, forskere, konsulenter og alle andre med interesse i, hvordan man kan inddrage omverdenens praksisformer i undervisning.

Læs mere »
januar 2018

Skriveseminar – sådan forbereder du en succesfuld Nordplus ansøgning

10. januar, 2018 Kl.12:00 pm - 4:00 pm
Spinderihallerne Vejle, 7100

Har du brug for hjælp og vejledning til lave en ansøgning til Nordplus Junior og Nordplus Voksen? Så deltag i skriveseminariet og få styr på, hvordan du udfylder et ansøgningsskema og lykkes med dit nordiske projekt.

Læs mere »

Skriveseminar – sådan forbereder du en succesfuld Nordplus ansøgning

12. januar, 2018 Kl.12:00 pm - 4:00 pm
Center for Undervisningsmidler København V, 1799

Har du brug for hjælp og vejledning til lave en ansøgning til Nordplus Junior og Nordplus Voksen? Så deltag i skriveseminariet og få styr på, hvordan du udfylder et ansøgningsskema og lykkes med dit nordiske projekt.

Læs mere »

Konference: Anvendt industrielt 3D print

16. januar, 2018 Kl.9:00 am - 3:45 pm
Nexttech Kolding, 6000

3D print eller additiv fremstilling er paraplybetegnelser for et stort antal vidt forskellige produktionsteknologier. Mange af disse teknologier er industrielt modne og anvendes aktivt til rentabel produktion af produkter. Andre teknologier anvendes primært til prototyper, og endelig er der nogle med stort potentiale, som endnu ikke har fundet en kommerciel niche. På denne temadag vil der blive givet et uvildigt overblik over de mest anvendelige teknologier, og der vil være fokus på den virksomhedsnære anvendelse af 3D print.

Læs mere »

Temadag om madspild: Fremtidens løsninger på reduktion af madspild

17. januar, 2018 Kl.9:30 am - 5:00 pm
Teknologisk Institut, Taastrup Taastrup, 2630

Madspild er et stort problem, har mange årsager og skal løses ved en fælles indsats fra mange aktører gennem hele værdikæden. Temadagen har fokus på at finde løsninger på nye teknologiske løsninger, som reelt kan reducere tabet af mad.

Læs mere »

Urban Farming Master Class

18. januar, 2018 Kl.10:00 am - 4:30 pm
Festauditoriet Frederiksberg C, 1870

Den 18. januar afholder Københavns Universitet oplægs- og workshopdagen Urban Farming Master Class med kyndige Signe Wenneberg som moderator. Master Class-programmet tæller et udvalg af Danmarks bedste forskere inden for forskellige aspekter af urban farming og en håndfuld af de mest erfarne praktikere. På dagen er der oplæg med debat og derefter workshops, hvor der vil være rig mulighed for mere hands-on aktivitet, udveksling af erfaringer, og fokus på sparring med eksperter i forhold til udvikling af ideer og projektforløb.

Læs mere »

Forvaltningsretskonference

23. januar, 2018 Kl.9:30 am - 24. januar, 2018 Kl.2:30 pm
Aalborg Kongres & Kultur Center Aalborg, 9000

To dage fulde af forvaltningsret for praktikere og universitetsfolk. Der vil både være mulighed for at høre store og brede indlæg af generel interesse og at melde sig på tematiserede spor, fx digital forvaltning og socialret.

Læs mere »

REALDANIAS KONFERENCE: SUND OMSTILLING MED INDEKLIMA

25. januar, 2018 Kl.9:00 am - 4:00 pm
Aalborg Universitet København SV, 2450

På konferencen SUND OMSTILLING MED INDEKLIMA giver en række af Danmarks førende erhvervsfolk, kommunale beslutningstagere, investorer og rådgivere deres bud på, hvordan vi konkret gør indeklimaet og den sunde omstilling til en del af den grønne omstilling.

Læs mere »
februar 2018

Konference: Status og nye tendenser indenfor plastråvareindustrien

1. februar, 2018 Kl.8:30 am - 4:30 pm
Scandic Odense Odense, 5250

Temadagen ”Plastråvaredag” præsenterer nyere og mindre kendte plastråvarer og byder på cases og fremvisning af prøver, der viser de spændende muligheder, plastindustrien tilbyder i et stadig mere konkurrencepræget marked. Deltagerne vil ligeledes blive præsenteret for de krav, der stilles til plastapplikationer indenfor forskellige industrier. Dagen henvender sig til alle brugere af plast, herunder designere, konstruktører og plastproducenter.

Læs mere »

KONFERENCE: Kultur kan give sundhed

5. februar, 2018 Kl.8:30 am - 4:00 pm
Musikkens hus Aalborg, 9000

Nordjysk Center for Kultur og Sundhed inviterer til én-dags konference om, hvordan samfundet bedre kan udnytte kunst og kultur forebyggende og sundhedsfremmende.

Læs mere »
+ Export Events