penge & Navne

Tore Duvold er ny direktør for innovationsfonden

Af - 11. april

Innovationsfondens bestyrelse har netop konstitueret vicedirektør Tore Duvold som direktør for fonden. Tore Duvold overtager posten fra Peter Høngaard Andersen, som stopper efter fem år som direktør for fonden.

Tore Duvold er konstitueret som direktør for fonden frem til efteråret, hvor processen med at ansætte en ny direktør forventes at være afsluttet.

Tore har været vicedirektør for Innovationsfonden med særligt ansvar for fondens Grand Solutions-investeringer siden sin ansættelse i juni 2015.

Fondens nye konstituerede direktør har mange års erfaring fra det private erhvervsliv. Tore Duvold har blandt andet været med til at etablere en biotekvirksomhed, ligesom han har været forskningsdirektør i den danske medicinalkoncern Leo Pharma.

Tore Duvold er uddannet i organisk kemi fra universiteterne i Oslo og Bergen og har en ph.d.-grad i bioorganisk kemi fra Université Louis Pasteur i Strasbourg i Frankrig. Derudover har han taget lederuddannelser på henholdsvis IMD i Schweiz og Insead i Frankrig.

Tags:

politik

De Radikale vil afsætte yderligere 1 mia. til forskning

Først én forskningsmilliard fra Socialdemokratiet: Nu vil Radikale Venstre styrke forskningen med yderligere én milliard i deres finanslovsforslag. Partiet har afsat 800 mio. mere til grøn forskning og vil give forskningsreserven et løft på 200 mio. kr.