Om Science Report

Science Report dækker det vigtigste i dansk forskning, både politikken, debatten og de opsigtsvækkende resultater.

Science Report er Danmarks nye, uafhængige medie om dansk forskning.

Vi fortæller hvad der sker på det danske forskningsområde med gode velskrevne historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningsresultater.

Vi ser på tværs af forskningsverdenen, formidler trends og tendenser og spotter konsekvenserne af skiftende politiske vinde.

Vores fokus er at producere artikler af høj journalistisk kvalitet, der sætter spot på mega- og metatendenserne i dansk forskning og slår bro mellem de forskellige universiteter, institutioner, virksomheder og organisationer.

Ved at levere velskrevne historier fra Danmarks bedste tænkere viser vi hvilke perspektiver for samfundsudviklingen, der tegnes i Danmarks forskningsmiljøer og vi beskæftiger os med de politiske sider af det danske forskningsmiljø med tyngde.

På Science Report søger vi tilbage til de klassiske journalistiske værdier som væsentlighed og relevans. Vi vil give forskerne plads og lade dem indgå i den offentlige samtale og debat og være stedet hvor forskerne selv kan komme til orde.

Science Report udkommer løbende på www.sciencereport.dk og sociale medier og udsender nyhedsbreve 45 uger om året.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sciencereport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7977

Du kan også prøve 14 dage gratis, ved at oprette dig her

REDAKTIONEN:
Bag Science Report står et hold dygtige journalister med indsigt i dansk forskning. Derudover vil vi løbende bringe indlæg fra forskere og nøgleaktører i den danske forskningsverden.

Science Reports faste redaktion består af:

Jonas Hellesøe Christensen (jonas@sciencereport.dk)

Jonas Hellesøe Christensen skriver for Science Report. Han er uddannet ved Københavns Universitet som Cand. mag. i Litteraturvidenskab og har en BA i Film- og Medievidenskab. Han har tidligere arbejdet som skribent og redaktør for en kulturvidenskabelig antologi. Derudover har han arbejdet med kommunikation og formidling, bl.a. for Københavns Universitet.

Kristoffer Frøkjær – tlf.: 4242 3903, mail: kristoffer@sciencereport.dk

Kristoffer Frøkjær er redaktør på Science Report. Han er cand. Scient. i biologi med sidefag i film-og medievidenskab. Han har gennem mere end 15 år arbejdet med formidling af videnskab i DR både på web, tv og radio. Senest som vært på P1 programmet Videnskabens Verden. Han har skrevet flere populærvidenskabelige bøger, bl.a. ”Eske Willerslev – gør det døde levende” (Gyldendal 2015), samt afholdt kurser og undervist på både universitet og den journalistiske efteruddannelse i formidling af videnskab.

Tor Arnbjørn – tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Science Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, bla. som radiochef for alle DRs kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

Kontakt Science Report:

Redaktion:
Mail: info@sciencereport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: info@sciencereport.dk
Tlf. 7174 7977

Kødboderne 18, 1
1714 Kbh. V.