Danmarks dybdegående forskningsmedie søger praktikant til foråret 2019

 

Science Report er Danmarks dybdegående medie om dansk forskning. Vi beskæftiger os med vilkårene og visionerne i den danske forskningsverden og sikrer at vores læsere er opdateret og har overblik.

Vi er et digitalt medie og udkommer løbende på sciencereport.dk, men samtidig lægger vi vægt på to gange om ugen at give vores læsere overblik over ugens vigtigste nyheder.

Siden foråret har vi også lavet podcasten “I virkeligheden” for DR.

Vi er i det hele taget i rivende udvikling og mangler en praktikant til at hjælpe os.

Så, har du lyst til at være med til at udvikle et nyt medie? Synes du det kunne være sjovt at sætte nye standarder for videnskabsformidling i Danmark? Og interesserer du dig for forskning og videnskab i et samfundsmæssigt perspektiv? Så er det måske dig vi søger som praktikant til Science Report

Vi er en lille redaktion, med store ambitioner om at skabe landets mest toneangivende medie om forskning og videnskab, så der er nok at lave. Vi har brug for en praktikant, der kan hjælpe med alt fra research og artikelskrivning til udvikling af vores tilstedeværelse på forskellige platforme.

Vi forventer, at du har viden om forskning og videnskab og fingeren på pulsen hvad angår sociale medier og nyhedsformidling på nettet.

Du kan til gengæld forvente en alsidig arbejdsdag og et praktikforløb, hvor du både vil stifte bekendtskab med klassisk journalistisk arbejde, medieudvikling og forskning i alle afskygninger.

Vi lægger vægt på, at du er:

  • Selvstændig og innovativ
  • Velskrivende og præcis
  • Vidende, idérig og nysgerrig

Science Report er støttet af Kulturstyrelsens innovationspulje. Redaktionen tæller folk med mange års journalistisk erfaring fra bl.a. DR, TV2 og det uafhængige produktionsmiljø. Vi deler lokaler med et pulserende radiomiljø, der laver radio til både 24syv og DR og vi holder til på Vesterbro i København.

Skriv en ansøgning hvor du fortæller hvorfor det lige præcis er dig vi skal ansætte som praktikant.

Vi forventer at du kan starte i januar og være hos os hele forårssemestret.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tor Arnbjørn – tor@sciencereport.dk – tlf. 2094 2073

Send din ansøgning senest mandag den 1. nov. kl 12.00 til tor@sciencereport.dk