Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Dansk forsker i hjertestop modtager pris i USA

American Heart Association giver pris til ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, Sivagowry Rasalingam Mørk, som forsker i hjertestop.

Det skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse.

American Heart Association er blandt de største patientorganisationer i verden med over 22 millioner frivillige. Ved deres store amerikanske kongres uddeler American Heart Association hvert år en pris til de bedste forskningsmæssige input, som kongressen modtager. Ph.d.-studerende Sivagowry Rasalingam Mørk fra Institut for Klinisk Medicin modtog Young Investigator Award den 12. november 2021 for sit forskningsbidrag indsendt til kongressen.

Sivagowry Rasalingam Mørk forsker i visitation og transport af patienter med hjertestop udenfor hospital. Desuden forsker hun i behandling med mekanisk kredsløbsstøtte i form af ECMO til patienter med hjertestop. Ambitionen er at redde så mange patienter med hjertestop som muligt.

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.

Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.

Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.