Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Dansk forsker i hjertestop modtager pris i USA

American Heart Association giver pris til ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, Sivagowry Rasalingam Mørk, som forsker i hjertestop.

Det skriver Aarhus Universitet i en pressemeddelelse.

American Heart Association er blandt de største patientorganisationer i verden med over 22 millioner frivillige. Ved deres store amerikanske kongres uddeler American Heart Association hvert år en pris til de bedste forskningsmæssige input, som kongressen modtager. Ph.d.-studerende Sivagowry Rasalingam Mørk fra Institut for Klinisk Medicin modtog Young Investigator Award den 12. november 2021 for sit forskningsbidrag indsendt til kongressen.

Sivagowry Rasalingam Mørk forsker i visitation og transport af patienter med hjertestop udenfor hospital. Desuden forsker hun i behandling med mekanisk kredsløbsstøtte i form af ECMO til patienter med hjertestop. Ambitionen er at redde så mange patienter med hjertestop som muligt.

Forsiden lige nu:

Ida Willig bliver dekan for Humaniora på RUC

Professor i journalistik Ida Willig bliver dekan på Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab på Roskilde Universitet. Hun har mangeårig erfaring med at skabe gode forskningsmiljøer og brænder for de store dagsordener.

Seneste artikler:

Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.

Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam

Tidligere fortalte virksomheder sjældent om CSR og samfundsansvar. I dag er virkeligheden en anden, fortæller Line Schmeltz Dam i denne udgave af ’Bæredygtig Business’.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.