Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Ny bestyrelsesformand til RUC

Roskilde Universitet har pr. 1. december 2020 brug for en ny bestyrelsesformand.

Den nye bestyrelsesformand for RUC skal være en stærk lederprofil med både politisk tæft, gode relationelle kompetencer og stor indsigt i samfundsforhold, der overtager bestyrelsesposten på RUC. 1. december 2020.

Det fremgår af stillingsannoncen for Roskilde Universitets nye bestyrelsesformand

Rektor opfordrer potentielle kandidater til at indstille sig til posten.

– Vi sætter barren meget højt og leder efter en kandidat, der kan opbygge relationer og skaffe optimale rammer for et progressivt universitet, der leverer fremtidens uddannelser. RUC skaber stor værdi for samfundet og har stærke samarbejder ud af huset, og de kendetegn skal vi sætte endnu mere strøm til i de kommende år. Her kommer bestyrelsesformanden til at spille en central rolle, siger rektor Hanne Leth Andersen.

Den nye bestyrelsesformand skal blandt andet sikre implementeringen af universitetets nye strategi ’RUC 2030’.

RUC’s ledelse er pt. i gang med at udarbejde den nye strategi, der skal sætte retningen for universitetet frem til 2030. Den nye strategi vedtages på et bestyrelsesmøde 1. april 2020. Strategien har blandt andet fokus på forskning i tæt relation til de store udfordringer i samfundet, til borgerne, virksomhederne og Region Sjælland.

Den nye bestyrelsesformand skal afløse Erik Jacobsen, som har siddet to perioder (otte år) på bestyrelsesposten og derfor ikke kan forlænges.

Forsiden lige nu:


Mød Danmarks 10 mest populære forskere på sociale medier

En ny liste med Danmarks mest populære forskere på LinkedIn og Twitter er netop offentliggjort. En af dem er en ung somalisk-hollandsk forsker fra KU, der både bruger sine platforme som forsker og som aktivist.


Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.