Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Ny prodekan for uddannelse på Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

Lektor Louise Møller Haase tiltræder 1. januar 2022 som prodekan for uddannelse på Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Det skriver Aalborg Universitet i en pressemeddelelse.

En ny prodekan for uddannelse er udpeget på Det Tekniske Fakultet for IT og Design (TECH) på Aalborg Universitet. Valget er faldet på lektor Louise Møller Haase, som er uddannet civilingeniør i industrielt design og i dag er ansat på fakultetets Institut for Arkitektur og Medieteknologi, hvor hun er leder af forskningsgruppen: ’Designed to Last’. I øvrigt blev hun i 2018 Årets Underviser på Aalborg Universitet, hvor hun modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris.

Det helt rigtige valg

Fakultetets dekan Henrik Pedersen ser frem til at skulle arbejde sammen med Louise Møller Haase:

− Louise er en særdeles kompetent forsker, som har en stærk profil med indgående kendskab og interesse for uddannelsesområdet. Jeg er sikker på, at hun er det helt rigtige valg til at varetage og udvikle uddannelsesområdet på TECH-fakultetet. Hun bibringer endvidere dekanatet nye ledelsesværktøjer og er selv yderst kompetent til at stå i spidsen for udviklingen hen imod, at alle dimittender fra TECH-fakultetet har kompetencer til at drive den digitale og bæredygtige transformation af samfundet, udtaler han.

Louise Møller Haases glæder sig meget til at indtræde i sit nye hverv. Hun fremhæver TECH- fakultetets dybe faglighed og ambitiøse visioner, som hun gerne vil være med til at videreudvikle og synliggøre gennem fakultetets uddannelser:

− Inden for de næste ti år skal vores samfund igennem en massiv forandring, og vores dimittender skal være de forandringsagenter, der leder processen. Derfor skal de også have en uddannelse, som ruster dem til det, der kræves af netop deres fag for at skabe et digitalt samfund i balance, og som giver dem de faglige værktøjer til at skabe entreprenante og innovative løsninger, som både er bæredygtige og udviser respekt for menneskers adfærd og behov, siger hun.

Louise Møller Haases første arbejdsdag som prodekan for uddannelse er den 3. januar 2022.

Forsiden lige nu:

I vesten forsker vi mest i egen navle – det former vores forståelse for verden

Et nyt studie fra SDU viser, at vi har et skævvredet billede af verdens plantedata, fordi den fortrinsvis er indsamlet i og af rige lande, hvilket gør os mindre modstandsdygtige over for klimaforandringernes effekter. Det er et eksempel på et større problem med en strukturel, global ulighed i akademia, mener forskere fra DIIS.

Ny evaluering viser stor tilfredshed med GTS-institutterne

GTS-institutternes tilbud til dansk erhvervsliv skaber værdi for alle typer af virksomheder, viser en ny evaluering, som Uddannelses- og Forskningsstyrelsen står bag. Særligt yder institutterne et vigtigt bidrag til en grøn omstilling.

Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.

Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.