Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Ny prodekan for uddannelse på Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet

Lektor Louise Møller Haase tiltræder 1. januar 2022 som prodekan for uddannelse på Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet.

Det skriver Aalborg Universitet i en pressemeddelelse.

En ny prodekan for uddannelse er udpeget på Det Tekniske Fakultet for IT og Design (TECH) på Aalborg Universitet. Valget er faldet på lektor Louise Møller Haase, som er uddannet civilingeniør i industrielt design og i dag er ansat på fakultetets Institut for Arkitektur og Medieteknologi, hvor hun er leder af forskningsgruppen: ’Designed to Last’. I øvrigt blev hun i 2018 Årets Underviser på Aalborg Universitet, hvor hun modtog Det Obelske Familiefonds Undervisningspris.

Det helt rigtige valg

Fakultetets dekan Henrik Pedersen ser frem til at skulle arbejde sammen med Louise Møller Haase:

− Louise er en særdeles kompetent forsker, som har en stærk profil med indgående kendskab og interesse for uddannelsesområdet. Jeg er sikker på, at hun er det helt rigtige valg til at varetage og udvikle uddannelsesområdet på TECH-fakultetet. Hun bibringer endvidere dekanatet nye ledelsesværktøjer og er selv yderst kompetent til at stå i spidsen for udviklingen hen imod, at alle dimittender fra TECH-fakultetet har kompetencer til at drive den digitale og bæredygtige transformation af samfundet, udtaler han.

Louise Møller Haases glæder sig meget til at indtræde i sit nye hverv. Hun fremhæver TECH- fakultetets dybe faglighed og ambitiøse visioner, som hun gerne vil være med til at videreudvikle og synliggøre gennem fakultetets uddannelser:

− Inden for de næste ti år skal vores samfund igennem en massiv forandring, og vores dimittender skal være de forandringsagenter, der leder processen. Derfor skal de også have en uddannelse, som ruster dem til det, der kræves af netop deres fag for at skabe et digitalt samfund i balance, og som giver dem de faglige værktøjer til at skabe entreprenante og innovative løsninger, som både er bæredygtige og udviser respekt for menneskers adfærd og behov, siger hun.

Louise Møller Haases første arbejdsdag som prodekan for uddannelse er den 3. januar 2022.

Forsiden lige nu:

Dobbeltblindhed skaber banebrydende forskning

Med Villum Experiment har VILLUM FONDEN forsøgt sig med en 100 % anonym støtteordning. Det har skabt nogle banebrydende forskningsprojekter, forklarer forskningsdirektør Thomas Bjørnholm.

Seneste artikler:

Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.