Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Bloom – en festival om natur og videnskab

29. maj - 30. maj

Bloom er en festival om natur og videnskab i Søndermarken i slutningen af maj måned. Bloom tilbyder noget for både hovedet og hjertet, hænderne og fødderne. På festivalen bliver talks, walks og debatter forskere imellem krydret med koncerter, mad, tænkepauser, kunst og kreative åndehuller. Fokus er at svært tilgængelige stofområder åbnes op og gøres relevante for et bredt publikum.

  • TALKS: Bloom byder på talks, debatter og samtaler om den nyeste forskning, de største spørgsmål og historiens mest banebrydende teorier.
  • WALKS: Man tænker bedst, når man går. Tag med på guidede ture ud i Søndermarken og bliv klogere på naturen ved at udforske træernes genetik, Søndermarken som medicinskab eller istidslandskab.
  • MUSIK, LITTERATUR og KUNST: Festivalen præsenterer både værker, som går i dialog med videnskaben, samtaler mellem forskere og kunstnere og forfattere og åndehuller med musik.
  • FOOD: Birkemosegaard Køkken står for festivalens langbordmiddag og festivalpladsen byder på stærke madoplevelser og barer.

Det er gratis at være med.

Læs mere om Bloom festival her.

Detaljer

Start:
29. maj
Slut:
30. maj
Hjemmeside:
http://www.bloom.ooo/bloom

Sted

Søndermarken, 2000 Frederiksberg, Danmar

Arrangør

Bloom Festival