Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danmarks Frie Forskningsfond offentliggør opslag af Inge Lehmann-programmet

5. februar Kl.08:00 - 26. marts Kl.17:00

Danmarks Frie Forskningsfond offentliggør opslaget til Inge Lehman programmet. Programmet kan kun søges sammen med ansøgninger til Sapere Aude: DFF-Forskningsleder. Ansøgningsfristen er 26. marts 2020 kl.12.00.

Formålet med Inge Lehmann-programmet er at styrke talentudviklingen i dansk forskning ved at fremme en mere ligelig kønssammensætning af forskningsmiljøerne i Danmark.

Programmet er åbent for alle fagområder, og for både mænd og kvinder, men gennem dispensation efter ligestillingslovens § 3 vil Danmarks Frie Forskningsfond som udgangspunkt vælge kvindelige ansøgere over mandlige i tilfælde af lige kvalifikationer mellem to ansøgere, dog således at der foretages en objektiv vurdering, hvor der tages hensyn til alle særlige kriterier vedrørende ansøgerne, uanset køn.

Der er i 2020 i alt afsat 19,7 millioner kroner til programmet. Danmarks Frie Forskningsfond forventer at give fire til seks bevillinger i 2020.

En Inge Lehmann-bevilling gives som en ekstra bevilling til modtagere af en Sapere Aude: DFF-Forskningsleder-bevilling i 2020, som har et helt særligt potentiale for forskning og forskningsledelse på allerhøjeste internationale niveau.

Programmet er opslået som et tillæg til Danmarks Frie Forskningsfonds opslag af frie forskningsmidler E2019 & F2020.

Læs mere her

Detaljer

Start:
5. februar Kl.08:00
Slut:
26. marts Kl.17:00

Sted

Danmarks Frie Forskningsfond

Arrangør

Danmarks Frie Forskningsfond