Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå-hjem-møde om samarbejde med tyske videninstitutioner i Horizon 2020

4. april Kl.15:00 - 17:00

Arbejder du med Industri 4.0 og er du interesseret i at samarbejde med tyske videninstitutioner? Og vil du vide mere om Horizon Europe og fremtidige muligheder for internationalt forskningssamarbejde? Så kom til gå-hjem-møde hos Styrelsen for Forskning og Uddannelse den 4. april 2019 kl. 14-16:00.

Tyskland er Danmarks største handelspartner og samtidig det land, danske aktører samarbejder mest med i Horizon 2020-projekter. Med et nyt rammeprogram på vej, forventes Tyskland at blive en potentielt endnu vigtigere samarbejdspartner for danske videninstitutioner og virksomheder fremover.

Det danske innovationscenter i München er placeret i en af Europas stærkeste videnregioner, og karakteriseret ved et tæt samspil mellem forskningsinstitutioner og industri. Et særligt fokusområde er Industri 4.0, hvor de sydtyske delstater Bayern og Baden-Württemberg står godt placeret med førende videnmiljøer på området, samt en tæt kobling til såvel højteknologiske produktionsvirksomheder (herunder bilindustrien) som de såkaldte ”hidden champions”-SMV’er, der er verdensførende inden for deres niche.

Læs mere her:

https://ufm.dk/aktuelt/arrangementer/2019/ga-hjem-mode-om-samarbejde-med-tyske-videninstitutioner-i-horizon-2020

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Børsgade 4
København K, 1015 Danmark