Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

‘Gå-hjem-møde’ om Uddannelses- og Forskningspolitisk Redegørelse 2018

25. april, 2019 Kl.16:00 - 18:00

Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer til et gå-hjem-møde, hvor de vigtigste resultater fra Uddannelses- og Forskningspolitisk Redergørelse 2018 vil blive præsenteret, så vi kan drøfte dem med hinanden.

Hvilke gevinster kan samfundet høste af den forskning og viden, de videregående uddannelser bidrager med? Og hvad er den økonomiske værdi af uddannelse for den enkelte?

Hvad er status og udvikling for forskning og innovation i Danmark?

Hvad er effekterne af den ledighedsbaserede dimensionering? Og hvordan går det med frafaldet på de videregående uddannelser?

Kom og bliv klogere på disse og mange andre spørgsmål, når Uddannelses- og Forskningsministeriet inviterer til gå-hjem-møde om hovedresultaterne fra Uddannelses- og Forskningspolitisk Redegørelse 2018.

Uddannelses- og Forskningspolitisk Redegørelse er tiltænkt beslutningstagere, forskere, undervisere, studerende og andre borgere, som vil deltage i debatten om, hvordan vi driver vores samfund frem på den klogeste måde.

Læs mere på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside:

https://ufm.dk/aktuelt/arrangementer/2019/ga-hjem-mode-om-uddannelses-og-forskningspolitisk-redegorelse-2018-i-kobenhavn

Detaljer

Dato:
25. april, 2019
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Børsgade 4
København K, 1015 Danmark