Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

International matchmaking: Workshop om grønne materialer/batterier i Horizon 2020

19. februar Kl.10:00 - 17:00

Er du en virksomhed eller forsker og på udkig efter internationale partnere til samarbejde inden for batterier og grønne materialer, så kan du pitche din idé ved et matchmaking-workshop den 19. februar i München.

Workshoppen har fokus på batteriområdet i Horizon 2020.

Innovationscentret i München inviterer i samarbejde med Bavarian Research Alliance til en international workshop med titlen ”Green materials for batteries in Horizon 2020”. Formålet med workshoppen er at bringe forskere og virksomheder fra forskellige dele af Europa sammen for at udvikle fælles ansøgninger til Horizon 2020’s Industrial Leadership-calls med særligt fokus på batteriteknologier. Deltagelse i workshoppen er gratis.

Vejen til lavere CO2-udledninger, herunder sikring af grønnere og mere bæredygtig mobilitet, medfører nye muligheder for økonomisk vækst, beskæftigelse og teknologisk udvikling. Behovet for batterier forventes at vokse markant i de kommende år.

Sydtyskland har en række stærke virksomheder og forskningsinstitutioner inden for området, og Bayern alene står for 40 procent af Tysklands hjemtag fra Horizon 2020 inden for Industrial Leadership-søjlen

Med workshoppen sættes der fokus på matchmaking målrettet følgende topics inden for batteriområdet i Horizon 2020.

Læs mere her

Detaljer

Dato:
19. februar
Tidspunkt:
10:00 - 17:00

Sted

Bavarian Ministry of Economic Affairs, Regional Development and Energy
Prinzregentenstraße 28
München, 80538 Germany

Arrangør

Bavarian Ministry of Economic Affairs, Regional Development and Energy