Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference: Få et nyt perspektiv på stress og arbejdsfællesskaber

26. januar Kl.13:00 - 16:00

Den 26. februar 2020 inviterer CBS og Fremfærd til konference om resultaterne fra forskningsprojektet ”Ledelse, arbejdsfællesskaber, kerneopgave og stress”.

Forskningsprojektet har udviklet og afprøvet dialogværktøjer, som giver ledere og medarbejdere mulighed for at arbejde med anerkendelse på nye måder som led i forebyggelse af stressrelateret sygefravær.

Projektet bygger på Pernille Steen Pedersens forskning om, hvordan skam og moralske konflikter kan være forbundet med stressrelateret sygefravær. Projektet er et partnerskab mellem Fremfærd, CBS og tre kommuner: Skanderborg, Rudersdal og København.

På konferencen vil Pernille Steen Pedersen præsentere de materialer og forebyggelsesværktøjer, hun har udviklet, og deltagende arbejdspladser og kommuner vil dele deres erfaringer med materialet. Forebyggelsesværktøjerne består bl.a. af hæfter og dialogkort og er udviklet til brug på kommunale arbejdspladser. Gennem arbejdet med værktøjerne får I som arbejdsplads ny viden om hinanden og en indgang til at blive klogere på jeres forskellige reaktioner på stort arbejdspres.

På konferencen vil du få mere at vide om:

  • Hvordan skam og mangel på anerkendelse kan spænde ben for et godt arbejdsmiljø
  • Hvordan nye dialogværktøjer giver blik for sammenhængen mellem stress og skam og et sprog for at tale om det, der er svært
  • Hvordan ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter kan sætte psykisk arbejdsmiljø på dagsordenen ved hjælp af nye dialogværktøjer
  • Hvordan forskning om stress og skam kan bringes tættere på praksis
  • Hvad kommuner og arbejdspladser har fået ud af at udvikle og afprøve de nye materialer og værktøjer

Læs mere her

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Sted

CBS
Frederiksberg, 2000