Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Konference om forebyggelse af stress på arbejdspladsen

26. februar Kl.13:00 - 16:00

Vil du vide mere om, hvordan skam og stress er relateret? Og få konkrete redskaber til, hvordan du som leder eller medarbejder kan arbejde aktivt for et bedre arbejdsmiljø?

Så deltag i konferencen om forebyggelse og nye perspektiver på stress den 26. februar, hvor forskningsprojektet ”Ledelse, arbejdsfællesskaber, kerneopgave og stress” præsenteres af ph.d. og postdoc Pernille Steen Pedersen fra Institut for Ledelse, Politik og Filosofi, CBS.

Forskningsprojektet er udarbejdet i samarbejde med en række danske kommuner samt arbejdsmarkedets parter under organisationen Fremfærd.

”Hidtil har vi først haft fokus på stress, når den rammer os, men jeg mener, vi bør forebygge sygdommen gennem et godt arbejdsmiljø. Stress forekommer oftest, når der er uoverensstemmelse mellem en opgave og rammerne til at løse den. Men det kan vi faktisk gøre noget ved,” siger Pernille Steen Pedersen.

På konferencen kan du blive klogere på:
• Hvordan skam og mangel på anerkendelse kan spænde ben for et godt arbejdsmiljø

• Hvordan nye dialogværktøjer giver blik for sammenhængen mellem stress og skam og et sprog for at tale om det, der er svært

• Hvordan ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter kan sætte psykisk arbejdsmiljø på dagsordenen ved hjælp af nye dialogværktøjer

Læs mere og meld dig til konferencen her

Detaljer

Dato:
26. februar
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Sted

Ovnhallen
Porcelænshaven 20
Frederiksberg, 2000

Arrangør

CBS