Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Nyt planteforskningscenter indviet i København

I dag, torsdag, åbner den nye bygning, der skal huse Copenhagen Plant Science Centre på Frederiksberg. Bygningen indeholder nye undervisnings- og forskningsfaciliteter og kan frit benyttes af forskere og studerende fra Institut for Plante- og Miljøvidenskab ved Københavns Universitet.

Et af hovedformålene med den nye bygning er at få samlet instituttets forskere. ”Centret vil være et one-point-of-contact for international planteforskning”, fortæller Lene Sparsø Thygesen, der står for instituttets kommunikation. Hun fortsætter:

– Når vi får samlet dele af planteforskningen i samme hus, vil det også skabe en synergi i forskningen og tættere kontakt mellem studerende og forskere.

Planteforskningscentrets laboratorier vil desuden byde på ”state-of-the-art udstyr, der vil bringe forskningen til et nyt niveau”, forklarer Lene Sparsø Thygesen.

Indvielsen af Copenhagen Plant Science Center foregår med taler af bl.a. Københavns Universitets rektor Henrik C. Wegener og arkitekt Lene Tranberg. Derudover vil der være mulighed for at kaste et nærmere blik på bygningen, der er arkitektonisk udformet med inspiration fra organiske celler.

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.