Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Søren Pind i dialog med studerende

POLITIK: Forsknings- og Uddannelsesminister Søren Pind er på tur rundt i landet for at møde de studerende på landets uddannelsesinstitutioner.

Søren Pind vil i dialog med landets studerende

Forsknings- og uddannelsesminister Søren Pind er på vej rundt i landet for at møde de studerende på landets uddannelsesinstitutioner.

Ovenpå sidste uges oplæg til en ny bevillingsreform for landets uddannelsesinstitutioner, har Søren Pind nu indledt en rundtur, hvor han vil vi dialog med de studerende.

Turen startede i Aabenraa og Kolding mandag d. 8. maj og torsdag d. 11. er ministeren i Midtjylland, Randers og Silkeborg.

Målet med møderne er, at give de studerende mulighed for at komme med deres input til ministerens arbejde.

Søren Pind vil bl.a. gerne høre, om de studerende synes, de får nok ud af undervisningen, og om uddannelsessystemet gør nok for at ruste dem til kampen mod det meget omtalte “fake news”

– Danske studerende har nøglerne til fremtiden for dette land. Det er derfor afgørende, at vi har rigtig gode uddannelser, ellers ødelægger vi selve fundamentet for Danmarks fremtidige vækst og velfærd. Derfor tager jeg nu rundt og møder en masse studerende og undervisere landet over. Dels for at vende, hvad mine tanker er, og dels for at høre, hvad de reelt oplever på deres studier, siger uddannelses- og forskningsminister Søren Pind ifølge ufm.dk.

Den indledende forårsrundtur i det jyske bliver fulgt op af en tur til resten af landets regioner i efteråret.

De præcise datoer vil blive annonceret via Uddannelses- og Forskningsministeriets Facebook side.

Forsiden lige nu:

Sådan tiltrækker du forskningskonferencer

De færreste forskere ved, hvordan man tiltrækker konferencer, selvom de betyder meget for både værtsforskerens karriere og universiteters evne til at hente udenlandske topforskere.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.