Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Jobannonce

Har du lyst til at forske i klimatilpasning?

Hvis du ønsker et alsidigt og personligt udviklende job med muligheder for at skabe din egen jobprofil og udvikle din forskningskarriere, så læs videre her

Vi søger en ny kollega med lyst til forsknings- og udviklingsprojekter indenfor klimatilpasning, dataanalyse og beslægtede fagområder på VIA University College, Forskningscenter for Byggeri, Energi, Vand og Klima.

Arbejdspladsen er kendetegnet af engagerede medarbejdere, et åbent og fleksibelt arbejdsmiljø med et stort netværk til eksterne partnere indenfor vandbranchen. Forskningscentret består af et fagligt stærkt team med 15 forskere (der forsker ca. 80% af arbejdstiden) samt over 50 undervisere, der forsker ca. 20-50% af arbejdstiden).

Vi er netop flyttet til en helt nyt 27.000 kvadratmeters campus i centrum af Horsens, lige ved banegården. Her har vi flotte forhold til 2.900 studerende med moderne laboratorie- og undervisningsfaciliteter.

Arbejdsområder

Din portefølje vil rumme forskellige typer opgaver. Alt efter dine interesser og erfaringer kan du selv være med til at præge indholdet i stillingen. I overskrifter vil følgende indgå i stillingen:

 • Deltagelse i forsknings- og udviklingsprojekter med eksterne samarbejdspartnere om praksisnære konkrete problemstillinger gennem anvendt forskning
 • Formidling og publicering af forskningsresultater
 • Deltagelse i netværk og konferencer inden for fagområdet
 • Udformning og ansøgning af nye projekter
 • Undervisning på ingeniøruddannelserne i Horsens
 • Projektvejledning af danske og internationale studerende
 • Erhvervelse af nye studerende ved aktiviteter som VIA på Vejen og brobygning

Dine kvalifikationer og kompetencer

Den ideelle kandidat har en Ph.d. eller tilsvarende, men du kan også have en kandidat- eller ingeniøruddannelse kombineret med minimum 3 års relevant erfaring. Du besidder høje skriftlige sprogkompetencer som minimum på dansk og engelsk og nyder at formidle dine opdagelser til andre. Du er god til at samarbejde og vil bidrage til et godt arbejdsfællesskab. Desuden skal du selvstændigt kunne planlægge, styre og evaluere dine aktiviteter. Det forventes, at du kan bidrage til ét eller flere af følgende fagområder:

 • Terrænnært grundvand
 • IoT data og data management
 • Tidsserieanalyse og prædiktive modeller
 • Machine learning og/eller deep learning
 • GIS og brugerflader

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation, samt cirkulære om stillingsstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/040-21-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/

Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Hovedarbejdssted er Campus Horsens, men der kan også forekomme opgaver på projektlokaliteter samt VIA University Colleges andre lokaliteter i Region Midtjylland.

Ansøgningen

Stillingen ansøges via vores online rekrutteringssystem.

 • Vi skal have din ansøgning senest d. 5. dec. 2022, kl. 12.00
 • Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 49/50.
 • Stillingen ønskes besat pr 1. feb. 2023.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forskningschef for Byggeri, Energi, Vand og Klima, Theis Raaschou Andersen på thra@via.dk. 

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. 
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Forsiden lige nu:

Arne Flåøyen: – Norden har brug for en fond til beredskabsforskning

De sidste års mange kriser viser med al tydelighed, hvor stort behovet er for en nordisk fond til beredskabsforskning. Det vil også være et naturligt skridt i udviklingen af det samarbejde, som allerede foregår i Norden inden for samfundssikkerhed og beredskab, fremhæver Arne Flåøyen, direktør i Nordforsk, i dette debatindlæg.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.