Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Jobannonce

Scientific Officer til Carlsbergfondet

Carlsbergfondet søger en faglig velfunderet Scientific Officer (Faglig Fondsrådgiver) med naturvidenskabelig baggrund.

Carlsbergfondet

Carlsbergfondet, som er en af Danmarks største erhvervsdrivende fonde, søger en faglig velfunderet Scientific Officer (Faglig Fondsrådgiver) med naturvidenskabelig baggrund. I stillingen får du en unik mulighed for gennem fondets aktiviteter at fremme og støtte grundforskningen i Danmark, og du får en central rolle i fondets arbejde med at styrke og videreudvikle fondets bevillingsenhed.

Carlsbergfondet støtter visionær og innovativ grundforskning på internationalt niveau inden for naturvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab. Som Scientific Officer bliver du helt central i bevillingsenhedens arbejde med behandling af ansøgninger, udarbejdelse af beslutningsoplæg til fondsbestyrelsen, implementering af fondets strategi på bevillingsområdet, samt data- og analysearbejde i relation til fondets uddelinger og virkemidler.

Der ligger herudover en vigtig opgave for fondets Scientific Officer i at udbygge den løbende kontakt til ansøgere, bevillingshavere samt fondets interessenter i tæt samarbejde med fondets direktion. Stillingen giver dig mulighed for at bringe din viden og forskningsmæssige baggrund og kompetencer i spil i en bred sammenhæng.  

Vi forestiller os, at den kommende Scientific Officer har en faglig relevant baggrund inden for naturvidenskaberne (helst på ph.d.-niveau).Relevant erfaring fra forskningsanalyse vil være en fordel med henblik på gennem fondets solide datagrundlag at udarbejde statistikmateriale og effektvurderinger af fondet strategiske indsatser og virkemidler. 

Den rette kandidat er en dygtig kommunikator med evnen til at skabe varige relationer og håndtere komplekse interessentlandskaber. Ligeledes vægtes solide IT-kundskaber, gode samarbejdsevner, en høj integritet samt en proaktiv og struktureret tilgang til opgaveløsning med øje for detaljen. En bred interesse inden for videnskab, kunst og kultur vil være en styrke.


Læs det fulde stillingsopslag her: https://www.carlsbergfondet.dk/da/Om-fondet/Organisation/Ledige-Stillinger

Ansøgning:

Korn Ferry assisterer Carlsbergfondet med rekrutteringen af en Scientific Officer.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lars Rønn, Senior Client Partner, Korn Ferry.

Send din motiverede ansøgning, CV og relevant dokumentation senest mandag den 12. december til: Lars.ronn@kornferry.com 

Du kan læse mere om Carlsbergfondet på www.carlsbergfondet.dk.

Forsiden lige nu:

Fjern loftet over internationale studerende – det er den sidste lavthængende frugt

Det vil være til gavn for både statskassen, erhvervslivet og resten af Danmark, at fjerne loftet over antallet af internationale studerende. Og det vil være et skridt på vejen til at løse de alvorlige kriser, som en ny regering snart overtager ansvaret for. Det fremhæver Anders O. Bjarklev, rektor for DTU, i dette debatindlæg.

Magtelitens mønsterbryder takker både ja og nej til magten

FORSKNINGENS MAGTELITE. Økonomiprofessor og kommissionsformand Nina Smith indtager femtepladsen i forskningverdenens magtelite. Hun har kæmpet sig til et magtfuldt netværk og økonomisk råderum og vekslet det til forandringsskabende magt over forskningens rammer og retning.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.