Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

ScienceReport.dk abonnement

[product_page id=”5201″]

Dit abonnement på Science Report fortsætter fra måned til måned, indtil det opsiges. Medmindre du opsiger abonnementet inden den månedlige fornyelsesdato, giver du os tilladelse til at trække betaling for den følgende måneds abonnement via den oplyste betalingsmåde (se “Opsigelse” nedenfor). Du skal have forbindelse til internettet og en mobiletelefon eller en computer med en nyere browser, og give os en aktuel, gyldig og anerkendt betalingsmåde, som til enhver tid kan opdateres . Du kan finde oplysninger om dit abonnement på Science Report ved at gå til vores websted og klikke på linket ”abonnement,” som findes xxxx

Gratis prøveperioder

  • Der er en gratis prøveperiode i abonnementet på én måned, medmindre andet er angivet ved tilmeldingen.
  • Vi fakturerer dig for det månedlige abonnement via den anviste betalingsmåde ved udgangen af den gratis prøveperiode, medmindre du opsiger abonnementet inden udgangen af den gratis prøveperiode. Gå til vores websted, og klik på linket “Abonnement” i menuer på forsiden for at se den månedlige abonnementspris, og hvornår den gratis prøveperiode udløber. Du vil ikke modtage en besked fra os om, at betalingen for abonnementet er begyndt.

Fakturering

  • Faktureringsperiode. Vi fakturerer dig for abonnementet hver måned via din betalingsmåde på den kalenderdag, der svarer til startdatoen for abonnementet. I visse tilfælde kan tidspunktet for faktureringen ændre sig, f.eks. hvis en betaling ikke kan afregnes, eller hvis abonnementet begyndte på en dato, som ikke findes i en given måned. Gå til vores websted, og klik på “Abonnement” i menuen på forsiden for at se din næste betalingsdato.
  • Betalingsmåder. Du kan ændre din betalingsmåde ved at gå til vores websted og klikke på linket “Abonnement” i menuen på forsiden. Hvis en betaling ikke kan afregnes, på grund af udløb, utilstrækkelige midler eller andet, og du ikke redigerer din betalingsmåde eller afmelder din konto, kan vi suspendere din adgang til tjenesten, indtil vi har en gyldig betalingsmåde. Du giver os tilladelse til at fortsætte med at fakturere betalingsmåden, med eventuelle opdateringer, og du hæfter for ikke-hævede beløb. Dette kan medføre, at dine faktureringsdatoer ændres.
  • Opsigelse. Du kan opsige dit abonenement når som helst. Du vil fortsat have adgang til Føljeton-tjenesten frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Vi yder ikke refusion eller kredit for delvist brugte abonnementsmåneder eller abonnementsår. For at opsige abonnementet skal du gå til “Abonnement” i menuen på forsiden og og trykke på “Opsig abonnement” . Hvis du afmelder abonnementet, lukkes din konto automatisk ved udgangen af den indeværende faktureringsperiode. Klik på “Abonnement” i menuen på forsidensiden for at se, hvornår din konto vil blive lukket.
  • Pris- og abonnementsændringer. Vi kan fra tid til anden ændre vores abonnementer og prisen på dem. Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig 30 dage efter, du har fået besked via e-mail.