Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Samfund

CBS omlægger eksamener til online

Coronavirussen og nedlukningen af store dele af samfundet og uddannelsesinstitutioner flytter ikke kun al undervisning for studerende på CBS online, men også de næste måneders eksamener. Det siger uddannelsesdekan Gregor Halff.

“CBS er godt i gang med at omlægge alle vores undervisnings- og eksamensaktiviteter til online. Vi forventer, at alle studerende kommer til at færdiggøre semesteret som planlagt, bare online”, siger Gregor Halff.

Det danske regering har mandag 23. marts forlænget nedlukningen af store dele af samfundet og uddannelsesinstitutioner som følge af coronavirus frem til og med 13. april.

Coronavirussen har kickstartet en lynhurtig proces på CBS med omlægning af al undervisning og nu eksamener. Der er for eksempel på under en uge produceret og uploadet flere end 800 undervisningsvideoer til CBS-studerende via portalen Panopto. Og i de kommende dage og uger følger både mundtlige og skriftlige eksamener efter. Forsknings- og Uddannelsesministeriet har givet CBS og de øvrige danske universiteter dispensation til at gennemføre eksamener online til og med juni.

“Vi er stolte over den energi, der på CBS bliver lagt i, at denne ekstraordinære situation ikke skal blokere for vores studerendes muligheder for at gennemføre semesteret som planlagt. Det er en kæmpe opgave at flytte al undervisning og alle eksamener online, både for underviserne og for alle andre, der hjælper til, at det kan lade sig gøre. Det betyder også, at nu hvor beslutningen er truffet, så kommer den til at gælde for eksamener i resten af semesteret. Det vil sige, hvis nedlukningen af campus og eksamenslokaler ophæves inden udgangen af juni, så skal man alligevel til eksamen online”, siger Gregor Halff.

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.