Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre medier

Dansk MRI-forskning gavner nyresyge i hele Europa

En ny, avanceret MRI-scanningsundersøgelse af kronisk syge nyrepatienter vil Christoffer Laustsen – professor fra Aarhus Universitetshospital – i samarbejde med europæiske kolleger udvikle som standarden for alle scanningsundersøgelser i Europa.

Med godt 2,4 mio. kr. i ryggen fra Innovationsfonden og det europæiske ERA PerMed-initiativ under EU’s Horizon 2020-program skal Christoffer Laustsen og kollegaer undersøge, hvor præcist MRI-scanninger kan vise de ændringer i nyrerne hos patienter med nedsat nyrefunktion.

Målet er, at den nyudviklede MRI-nyre-scanning bliver til en standardundersøgelse. Gerne sådan at alle klinikker og hospitaler overalt i Europa kan optage den samme type MRI-scanning og få de samme svar, hvilket i skrivende stund ikke er muligt.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.