Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Samfund

Du kan stadig nå at søge midler fra EUopSTART

Hvis du har planlagt at søge penge til et projekt under EU’s program Horizon 2020 i 2018 kan du søge fondsmidler til at dække udgifter forbundet med selve ansøgningsproceduren fra EUopSTART hos Uddannelse- og Forskningsministeriet.

Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2017 kl 12.00

EUopSTART har til formål at understøtte danske virksomheders og videninstitutioners deltagelse i europæisk forskning og innovation.

Der kan søges om tilskud til dækning af udgifter, der afholdes i tilskudsperioden, og som er relevante og nødvendige og direkte vedrører forberedelsen af ansøgningen, så som løn rejser og konsulentydelser.

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.