Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Færre europæere vil læse i UK efter Brexit

Næsten to ud af fem potentielle studerende fra Europa har sagt, at de er mindre interesserede i at studere i Storbritannien på grund af Brexit, og næste en ud af tre er ikke klar over, at studerende, der starter deres studier i 2018-19 ville fortsætte med at betale det samme beløb, som indlandske studerende, under hele uddannelsen, viser en ny undersøgelse.

I modsætning til dette viser det sig, at studerende uden for Europa, her inkluderet Pakistan, Sudan, Etiopien, Kina og Hong Kong, er væsentlig mere interesserede i at studere i Storbritannien som et resultat af Brexit. Dette er primært på grund af faldet af det britiske pund, hvilket vil gøre uddannelse i Storbritannien billigere.

Læs hele historien her (artiklen er på engelsk).

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.