Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Debat

Flemming Besenbacher: vi har brug for en ny uddannelsesmodel

-Fleksibiliteten og sikkerheden vil i de kommende år blive udfordret, og flere traditionelle jobs vil blive forandret eller helt forsvinde i takt med, at teknologien griber ind i vores hverdag, skriver formanden for Carlsbergfondet i Berlingske, og fortsætter:

-Og her er en (hyper)aktiv arbejdsmarkedspolitik ikke nok. Den skal suppleres af et moderne uddannelsessystem, flexication, der kombinerer kernefaglighed og flidsetik (sikkerhed) med nysgerrighed og kreativitet (fleksibilitet).

Forsiden lige nu:

Ny evaluering viser stor tilfredshed med GTS-institutterne

GTS-institutternes tilbud til dansk erhvervsliv skaber værdi for alle typer af virksomheder, viser en ny evaluering, som Uddannelses- og Forskningsstyrelsen står bag. Særligt yder institutterne et vigtigt bidrag til en grøn omstilling.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.