Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre medier

Hvordan skaber vi lighed i sundhed?

Den nyudnævnte professor ved Institut for Folkesundhed på Aarhus Universitet, Thomas Maribo, forsker i rehabiliteringsområdet. Han har et særligt fokus på det den tværfaglige indsats i det nære sundhedsvæsen, og prioriterer forskningssamarbejde mellem universitetet, regioner og kommuner højt. Et samarbejde sektorer imellem, som skal og må finde sted, hvis rehabiliteringen skal lykkes og skabe værdi for den enkelte borger.

Thomas Maribo søger via sin forskning at udvikle det nære sundhedsområde, så kommuner og almen praksis fortsat kan give ydelser af høj og ensartet kvalitet med løsninger tættere på borgeren. Det er nødvendigt, når flere danskere får kroniske sygdomme, og indlæggelser på landets hospitaler bliver kortere.

I et interview i Danske Fysioteraoeuter udtaler han, at: ”Det handler ikke om flere ydelser, men om at gøre det klogere.” Patienterne skal have klare og enkle informationer og hospitalsansattes skal skoles i at vide mere om rehabiliteringstilbuddene, hvis vi skal komme uligheden i sundhedsektoren til livs.

Læs hele pressemeddelelsen her og find Maribos kontaktoplysninger for yderligere information.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.