Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Jesper Kallestrup bliver ny dekan på humaniora på KU

Det bliver Jesper Kallestrup, der skal afløse Ulf Hedetoft som dekan på Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet.

Det skriver Uniavisen.dk

Humaniora har de seneste år været ramt af besparelser og uro. Så det er noget af en opgave, der venter den nye mand i spidsen for fakultetet.

Rektor Henrik C. Wegener glæder sig over den nye ansættelse:

– Det er med stor glæde, at vi kan ansætte professor Jesper Kallestrup som ny dekan på Det Humanistiske Fakultet. Han går en yderst vigtig og krævende opgave i møde. Jeg er overbevist om, at han med afsæt i sin flotte akademiske karriere, internationale ledelseserfaring samt universitetets nye strategi er den helt rette til at lede og styrke Humaniora. Både på uddannelses- og forskningsområdet, siger han i en pressemeddelelse.

 

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.