Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Penge til forskning skåret med næsten halvdelen i Brasilien

Det skaber enorme problemer for den brasilianske forskerverden, at præsident Michel Temer har skåret budgettet til forskning med 44%.  Der kommer muligvis en mindre bevilling så institutioner kan betale el og vand året ud, skriver Nature. Forskerne holder for 3. gang i år en storstilet demonstration og håber på politikerne vil bevillige flere penge.

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.