Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

De 10 mest læste artikler på Science Report i 2022

Årets 10 mest læste artikler på Science Report handler blandt meget andet om sociale medier, vidnesbyrd om forskningstyveri, den årlige liste over verdens bedste universiteter og Flemming Besenbachers virke i Carlsbergfondet, der tiltrak sig offentlighedens kritiske blik. Find hele listen her.

2022 er snart fortid, og et nyt år er på vej.

På trods af lidt post-coronatræthed oplevede Science Report fremgang i antallet af læsere i 2022.

Kigger vi på de mest læste artikler i 2022, kan vi blandt andet se, at forskeres evner til at formidle deres faglighed på sociale medier er et endog meget populært emne.

På førstepladsen finder vi således en artikel om de mest interessante forskere på Twitter, mens tredjepladsen handler om de ti mest populære forskere på både Twitter og LinkedIn, der toppes af altid nærværende Svend Brinkmann.

Indimellem disse artikler ligger vidnesbyrdene om forskningstyveri, indsamlet af initiativtageren bag kampagnen #pleasedontstealmywork, ph.d.-studerende Maria Toft, i samarbejde med PAND (PhD Association Network of Denmark).

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: