Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

Gudfrygtige konger, Grønlands indlandsis og kvantesoftware

Forårsprogrammet hos Videnskabernes Selskab er offentliggjort og byder på foredrag om alt fra den danske enevældes religiøse opdragelse, Grønlands indlandsis og kvantesoftware. Se hele programmet her.

Til foråret kan du hos Videnskabernes Selskab bl.a. høre foredrag om hvad boringer i Grønlands indlandsis fortæller os om klimaet i historisk og forhistorisk tid. Foto: iStock/Jaroslav Sugarek

Foråret er på vej, og det betyder nye foredrag, film og debatter hos alle landets interesse- og folkeoplysningsorganisationer – og dem er der mange af, ikke mindst inden for videnskab og forskning.

En af de mest anerkendte er Videnskabernes Selskab, der traditionen tro har et pakket forårsprogram til de interesserede.

Programmet blev sparket i gang i weekenden med Frederik Stjernfelts foredrag om historikeren og skribenten Peter Frederik Suhm (1728-1798), og de næste par måneder er der adskillige foredrag og arrangementer for forskningsnørder og historie-interesserede.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: