Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Kultur

Velkommen til det nye Science Report

Relanceret hjemmeside giver redaktionen flere muligheder for at levere endnu bedre journalistik til gavn for læserne.

Science Report har fået et tiltrængt ansigtsløft. Foto: Chan2545/iStock

Havde Science Report været med i modeartikel, ville journalisten skrive, at vi havde fået en complete makeover

For det er lige det, som vi har fået.

Science Report blev stiftet for snart fem år siden. Som et bevidst valg traf vi den gang beslutning om, at vi ville satse på god, gennemarbejdet journalistik og nedprioritere den visuelt lækre hjemmeside. Før nu. For nu er vi på grund af dig kære læser et sted, hvor vi kan satse på begge dele. 

Med den nye hjemmeside håber vi at give jer, læserne, en bedre oplevelse når I besøger sitet., Der er kommet flere og større billeder på forsiden. Vi har samtidig valgt have mindre tekst på forsiden i et forsøg på at give et bedre og lettere afkodeligt overblik. Overblikket kommer blandt andet til udtryk i toppen af siden, hvor vi kan fremhæve artikler, som vi vurderer, er de vigtigste lige nu.

Og, mens vi er ved toppen, kan du se, at vi har lagt faner med alle vores artikelkategorier. Kører du din markør over en kategori, kan du se de seneste artikler i kategorien. Igen, det skaber et overblik, som vi håber, du kan bruge i din hverdag. 

Bedre arbejdsflow

Vi er dog ikke så overfladiske, at alt ved den nye hjemmeside handler om udseende. Vores vigtigste grund til at opgradere, handler om den del af siden, som du sjældent stifter bekendtskab med: teknikken bag hjemmesiden. 

Efter fem år var bagsiden af Sciencereport.dk langt fra så god, som vi synes I læsere fortjener og som vi har brug for. Med den nye side får vi som journalister et bedre arbejdsflow, for teknikken giver os alt fra en bedre teksteditor til opgraderede muligheder for alt fra faktabokse til illustrationer. Samtidig har vi muligheden for at ændre hele hjemmesidens udtryk, skulle det blive nødvendigt. 

Slut med login-problemer

For dig som betalende læser af Science Report får det også betydning. Det sidste stykke tid har vi ikke lagt vores artikler bag betalingsmur. For den gamle hjemmeside levede – desværre – ofte sit eget liv, når I skulle logge ind. Med den nye hjemmeside bør der ikke være problemer af den slags, så I bør ikke længere opleve problemer med at læse artiklerne. 

Vores nye hjemmeside er lavet i WordPress som er et samarbejde mellem Science Report ved chefredaktør Tor Arnbjørn og redaktør Søren Frandsen og vores partner Willmore ved Lars K. Jensen, Head of Digital.Derudoverhar journalisterne på både Science Report og Sustain Report bidraget med inputs. 

Måske I opdager fejl eller mangler. Sker det, vil vi blive meget glade, hvis I vil sende en mail Lars på lars@sciencereport.dk. Har I ris, ros eller forslag til, hvordan vi kan blive bedre, vil vi være taknemmelige, hvis I vil sende en mail redaktør Søren på soren@sciencereport.dk.

Forsiden lige nu:

Kultiveret kød kan blive game changer for klimaet

For snart et årti siden kom det første forskningsgennembrud med celledyrket kød som klimabedrift og videnskabelig pendant til den konventionelle CO2-tunge kødindustri. Forskningen vinder nu frem herhjemme, men er udfordret af lovgivning, hemmelighedskræmmeri og kapital.

Seneste artikler:

Thomas Bak bliver ny dekan på Aalborg Universitet

Aalborg Universitets nye dekan for Det Tekniske Fakultet for IT og Design bliver professor Thomas Bak. Han afløser professor Henrik Pedersen, der ønsker at vende tilbage til forskningsgerningen.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.