Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Ny viden

Step for step guide: Sådan skriver du dig til en bid af Horizon Europes syvårige milliardpulje

Nu er det lige oppe over. EU Horizons næste ansøgningsræs går officielt løs denne uge. Med eksperter i ryggen guider Science Report dig igennem ansøgningsprocessen, så du kommer helskindet igennem og lever op til de både direkte og skjulte krav og forventninger.

Horizon Europe åbner for ansøgninger til sin såkaldte søjle 2, der støtter samarbejdet mellem forskere, virksomheder og interessenter, når det kommer til at løse de største samfundsudfordringer. Foto: iStock/ andreswd.

De første oplysninger om de kommende opslag vedrørende nye forsknings- og innovationsprojekter omhandlende de store samfundsudfordringer er allerede lækket. Nu åbner ansøgningsprocessen for Horizon Europe milliardpuljer officielt.

Fra den 27. november løfter Horizon Europe officielt sløret for årets forskningsprogrammer indenfor ”Globale udfordringer og europæisk industriel konkurrence- evne”.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: