Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Ny viden

38 millioner til SDU forsker

Hvordan opstod dyrerne og hvorfor udviklede de sig? Det spørgsmål vil SDUs Donald E Canfield forsøge at finde svaret på – og chancerne for at det lykkes er blevet lidt større efter han har fået 38 mio. kr. af Villum Fonden.

“Jeg ønsker at finde de sammenhænge, der har været mellem dyrelivets opståen og tidligste udvikling og Jordens kemiske udvikling i urtiden,” siger Canfield.

Pengene skal blandt andet bruges til at tage sedimentprøver så forskellige steder som Skagerrak og i Den Bengalske Bugt og han forventer også at skulle til Kina og Australien.

Målet med projektet er at kombinere forskellige tilgange og sætte dyrs udvikling ind i en kontekst med udviklingen af jordens kemiske miljø.

Donald E Canfield forventer at skulle ansætte ti personer til projektet, heraf ni forskere.

Læs mere om projektet på SDUs hjemmeside

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.