Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

De unge er tossede med RUC

Roskilde Universitet har oplevet markant fremgang i antallet af unge der søger universitetet som deres første prioritet. Det vækker stor glæde hos universitetets udannelseschef:

Det er glædeligt, at Roskilde Universitet igen oplever en fremgang i antallet af 1. prioritetsansøgere. Det er især glædeligt, at fremgangen ikke bare er udtryk for et enkelt godt år, men bygger videre på en positiv udvikling over flere år,” siger uddannelseschef Maria Volf Lindhardt.

 

Forsiden lige nu:


Lundbeckfonden støtter neuroforskere med 54 millioner kroner

Lundbeckfonden støtter 11 forskere med fem millioner hver som del af fondens Ascending Investigators-program for 2022. Programmet støtter erfarne forskningstalenter med at etablere forskerkarrierer indenfor neurovidenskaben.Forskningen er fanget i en mandsdomineret fortid, som skriger på opgør

Videnskabernes Selskab og Videnskabsår22 inviterede til oplæg og diskussion om kønsdiversitet i forskningsverden. Forskere, landets største fonde og tænketanken DEA gav status og stillede skarpt på udfordringer og konkrete tiltag, der skal understøtte flere kvinders muligheder i akademia.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.