Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

De unge er tossede med RUC

Roskilde Universitet har oplevet markant fremgang i antallet af unge der søger universitetet som deres første prioritet. Det vækker stor glæde hos universitetets udannelseschef:

Det er glædeligt, at Roskilde Universitet igen oplever en fremgang i antallet af 1. prioritetsansøgere. Det er især glædeligt, at fremgangen ikke bare er udtryk for et enkelt godt år, men bygger videre på en positiv udvikling over flere år,” siger uddannelseschef Maria Volf Lindhardt.

 

Forsiden lige nu:

Regeringen træder på universiteterne med sit spin

Formidlingen af regeringens nye reformudspil er båret af spin i en grad, der nedvurderer de danske universiteter, mener professor. Ekspert er til dels enig, og giver perspektiver på den politiske kommunikation.


Seneste artikler:

Podcast: Nykredit og fremtidens bæredygtige bankforretning

Ny EU-lovgivning er på vej – også til bankerne. Koncerndirektør i Nykredit, Tonny Thierry Andersen, mener, at de næste 10 år vil indebære den største forandring, finanssektoren har set i mange årtier. Trods det hilser han lovgivningen velkommen.


Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.