Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

De unge er tossede med RUC

Roskilde Universitet har oplevet markant fremgang i antallet af unge der søger universitetet som deres første prioritet. Det vækker stor glæde hos universitetets udannelseschef:

Det er glædeligt, at Roskilde Universitet igen oplever en fremgang i antallet af 1. prioritetsansøgere. Det er især glædeligt, at fremgangen ikke bare er udtryk for et enkelt godt år, men bygger videre på en positiv udvikling over flere år,” siger uddannelseschef Maria Volf Lindhardt.

 

Forsiden lige nu:


Nyt millionstyrket partnerskab sætter jagten ind på CO2-fangst

Men 201 millioner kroner og en lang række institutter, universiteter og virksomheder i ryggen skal det nye partnerskab INNO-CCUS for alvor sætte skub i den grønne mission om at fange, lagre og anvende CO2 for at nå de danske klimamål.


Seneste artikler:


Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam

Tidligere fortalte virksomheder sjældent om CSR og samfundsansvar. I dag er virkeligheden en anden, fortæller Line Schmeltz Dam i denne udgave af ’Bæredygtig Business’.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.