Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Dekan Ulla Wewer fra KU hædres for uselvisk indsats for forskning i sundhedsvidenskab

Dekan Ulla Wewer fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet modtager 18. maj Erhoff Prisen 2018, som er en personlig hædersgave på 250.000 kr, som udtryk for faglig anerkendelse og beundring.

Som forsker har dekan Ulla Wewer opnået stor anerkendelse og har publiceret henved 160 videnskabelige artikler. Igennem mere end 12 år som dekan på Københavns Universitet har Ulla Wewer også vedholdende og ambitiøst sigtet mod at udvikle de optimale rammer for forskning i sundhedsvidenskab.

– Ulla Wewer er en fremragende forskningsfacilitator og entreprenør. Hun har i de senere år givet sin egen forskning andenprioritet for i stedet helhjertet at arbejde for at skabe de bedst mulige vilkår for forskningsudvikling på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Den slags engagement får sjældent den opmærksomhed og anerkendelse som er fortjent, siger bestyrelsesformand for Erhoffs Fonden, professor Oluf Borbye Pedersen, Novo Nordisk Foundation Center for Metabolic Research på Købenavns Universitet.

Læs hele historien her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.