Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Ny journalist på Science Report

– Ansættelsen af erfaren journalist afspejler vores store ambitioner, siger administrerende direktør.

Journalist Nana Elving Hansen kommer fra en stilling som redaktør på Mediamovers.

Dansk forskning står i brydningstid med politisk kritik af navngivne forskere og aftaler, der ifølge kritikere på sig kan underminere hele den videnskabelige fødekæde i Danmark.

Derfor opruster Science Report og har fra august ansat Nana Elving Hansen som journalist. Hun kommer med 12 års erfaring fra både den brede samfundsjournalistik og forskningsformidling.

– Science Report er inde i en spændende periode, hvor vores læsere i endnu højere grad har fået øjnene op for, at vi som medie giver dem overblikket over, hvad der sker i den danske forskningsverden, siger administrerende direktør og udgiver, Tor Arnbjørn.

Nana Elving Hansen er uddannet cand.comm. i Journalistik fra Roskilde Universitet og har 12 års erfaring som journalist og redaktør i dagbladsbranchen. Her har hun blandt andet fyldt spalterne i Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Urban.

Læs også: Ny redaktør til Science Report

Tor Arnbjørn siger videre, at ansættelsen af Nana Elving Hansen afspejler ambitionerne på Science Report.

– Vi kaster flere kræfter efter vores kerneområde, journalistikken, fordi vi kan se, at vores læsere efterspørger kvalitetsjournalistik om dansk forskning, siger Tor Arnbjørn.

Han fortsætter:

– At Science Report efter kun fire år som medie er blevet en succes, handler blandt andet om forståelsen af forskningens vilkår. At Nana har erfaring med både den brede samfundsjournalistik og forskningsformidling, støtter op om det, vi betragter som vores kerne, siger Tor Arnbjørn.

Forsiden lige nu:

Københavns Universitet brillierer i Champions League

Forskere fra Københavns Universitet modtog otte ud af 14 danske Starting Grants, da European Research Council (ERC) uddelte bevillinger tidligere på ugen. Prorektor David Dreyer Lassen kalder ERC for forskningsfinansieringens Champions League, og glæder sig over, at flere af forskerne kommer udefra.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.