Kristina Kristoffersen indtager fra 1. januar rektorkontoret på Professionshøjskolen UCN.
Det oplyser UCN.
– Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage og lære UCN, medarbejderne, de studerende og kursisterne bedre at kende. Med mit kendskab til UCN så er der fyldt med dygtige medarbejdere og studerende, der hver dag er i gang med at gøre en positiv forskel for Nordjylland, lyder det fra Kristina Kristoffersen.
Jobnyt! Jeg har fået mit drømmejob – og kan kombinere min passion for uddannelse og ledelse med muligheden for at gøre en forskel for både det nordjyske erhvervsliv og hele velfærdsområdet, studerende og medarbejdere… Stolt! Ydmyg! og GLAD! #ucn #uddpol #uddannelse https://t.co/0sYsn5NSDi
— Kristina Kristoffersen (@KKristoffersen1) November 26, 2021
Den nye rektor er uddannet på UCN. Hun kommer fra en stilling som uddannelsesdirektør på Københavns Erhvervsakademi.
Der står et enig ansættelsesudvalg bag ansættelsen af Kristina Kristoffersen.
– UCN står foran en meget vigtig periode, hvor vi dels skal gennemføre en række politiske reformer på uddannelsesområdet og dels realisere vores ambition om at udvikle os til en stærk vidensinstitution af international klasse, samtidig med at vi fortsat er hele Nordjyllands professionshøjskole og tæt på både det offentlige og private arbejdsmarked. Vi er helt sikre på, at Kristina er den rigtige person til at stå i spidsen for den proces, siger bestyrelsesformand Poul Knudsgaard.
Tidligere rektor ville ikke søge egen stilling
Kristina Kristoffersen afløser Lene Augusta Jørgensen, der har været rektor på UCN i perioden siden 2021. I efteråret 2021 har uddannelsesdirektør Peter Møller Pedersen dog været konstitueret rektor på UCN, da Lene Augusta Jørgensen ikke ønskede at søge rektorstillingen.
– Det har ikke været en let beslutning, men den rigtige for mig på nuværende tidspunkt. Jeg er stolt over den tid, jeg har været en del af UCN. Vi er blevet institutionsakkrediteret. Vi har gode solide uddannelser, og vi har opbygget et fundament for at udvikle og videnbasere vores mange aktiviteter. UCN skaber værdi for vores samfund og region, og det har vi grund til at være stolte af, lød det i Nordjyske.
UCN har omkring 900 ansatte og 9.500 studerende. 1.000 af de studerende er internationale studerende. 9.400 studerende og kursister studerer årligt på professionshøjskolens efter- og videreuddannelser.
Professionshøjskolen udbyder 27 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, en erhvervsuddannelse og ti overbygningsuddannelser.
Kilde: Professionshøjskolen UCN
Forsiden lige nu:

Røverhistorier, løgnhalse og snørklede fortællinger inspirerer DTU-forsker
Anne Ladegaard Skov peger på tre bøger, der har formet hende som forsker, og det er den ene røverhistorie efter den anden.

Ida Willig bliver dekan for Humaniora på RUC
Professor i journalistik Ida Willig bliver dekan på Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab på Roskilde Universitet. Hun har mangeårig erfaring med at skabe gode forskningsmiljøer og brænder for de store dagsordener.

Til næste år åbner Danmarks første uddannelse i kvanteinformations-videnskab
Kvanteteknologier står på spring verden over, og efterspørgslen på kvanteeksperter er allerede stor i flere brancher. Derfor åbner Københavns Universitet Danmarks første uddannelse i kvantevidenskab i samarbejde med DTU.
Seneste artikler:

Kunsten at huske, vi ser på verden med forskellige briller
Tre bøger har spillet en særlig rolle for lektor og forsker, Lone Koefoed Hansen. To bøger om menneskets forhold til teknologien og en tredje, som påminder os om altid at have andres perspektiver for øje.

Finn Foton skal lære børn – og deres forældre – om naturvidenskaben
Ny børnebog skal inspirere hele familien til at snakke om kvantefysik og andre avancerede naturvidenskabelige emner.

Danmarks grønne godfather: – Når det gælder forskning, er det piskende nødvendigt, at vi får toptrimmet systemet
På centrale teknologier står vi stærkt i Danmark og potentialerne er store. Men vi skal oppe os i fremtiden, lyder det fra Anders Eldrup.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
