Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Ny vicedirektør for RUC Digital

51-årige Galina Ianchina skal være vicedirektør for den nye it-afdeling på Roskilde Universitet – RUC Digital. 

“Galina Ianchina har en stærk udviklingsprofil og er optaget af, hvordan digitalisering kan understøtte både udvikling og drift. Derudover kombinerer hun en meget skarp analytisk evne med stor indsigt fra konkret ledelse af udviklings- og omstillingsprocesser på det digitale område,” siger universitetsdirektør Peter Lauritzen.

Galina Ianchina har stor erfaring med it og digitalisering fra forskellige organisationer herunder IT-Universitetet, Socialforvaltningen i Københavns Kommune og senest Albertslund Kommune.

Den nye vicedirektør ser frem til arbejdet med it og digitalisering på RUC:

“Jeg glæder mig til at blive en del af Roskilde Universitet, som er en central og vigtig del af det danske forsknings- og uddannelseslandskab. Ambitionerne er høje, også på it-området, og man har evnen til at tænke nyt og gøre tingene anderledes,” siger Galina Ianchina.

Om sit kommende arbejde som vicedirektør på Roskilde Universitet siger hun:

“Digitalisering skal ikke være for digitaliseringens skyld. Det skal understøtte kerneopgaven, forskning og uddannelse. Min opgave bliver at sikre, at RUC om 2 år har bedst mulig digital understøttelse af sine visioner og mål. Bl.a. vil jeg sikre, at universitetet kan benytte AI (kunstig Intelligens, red.) for at skabe bedre services til studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere.”

Galina Ianchina får ansvar for digitalisering og it-drift på universitetet, som består af ca. 50 medarbejdere og en teamleder.

Den nye vicedirektør er oprindeligt uddannet ingeniør-økonom fra Moskvas Tekniske Universitet og cand.it. i softwareudvikling fra IT-Universitetet i København. Hun er gift, har tre børn og er bosat på Østerbro.

Galina Ianchina tiltræder d. 1. maj 2019.

Læs mere her

Forsiden lige nu:


Dobbeltblindhed fjerner kønsforskelle

Forsøget med dobbeltblindhed i Villum Experiment fjerner kønsforskelle i ansøgningsprocessen, fortæller professor Jesper Wiborg Schneider.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.