Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Nyt bestyrelsesmedlem i Danmarks Grundforskningsfond

Professor Clivia M. Sotomayor Torres er nyt medlem af Danmarks Grundforskningsfonds bestyrelse, skriver fonden i en pressemeddelse.

Clivia er professor i fysik ved Catalan Institute of Nanoscience and Nanotechnology, Barcelona, og er indtrådt i bestyrelsen efter indstilling af ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber.

Som bestyrelsesmedlem i Danmarks Grundforskningsfond ser professor Sotomayor frem til at bidrage til at føre den stolte danske videnskabstradition videre og til at følge dansk forsknings udvikling.

– Jeg føler mig privilegeret over, at jeg som bestyrelsesmedlem kan bidrage til at yde støtte til fremragende forskning, der udspringer fra danske forskningsmiljøer. Danmark har en bemærkelsesværdig videnskabelig tradition, og bestyrelsens arbejde er blandt andet at sikre den forsatte udvikling i dansk forskning via fondens virkemidler, siger professor Sotomayor og tilføjer:

– En markant fordel for Danmark ved disse virkemidler er, at der kan etableres stærke, vel-finansierede forskningsmiljøer med en tidshorisont, der giver plads til blandt andet serendipitet, hvilket er en luksus i europæisk forskning i dag. Jeg ser frem til at lære at den forskning, der udføres hos fondens bevillingshavere, og til iagttage den nye viden, som udspringer fra forskningsmiljøerne.

Læs hele pressemeddelsen her

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.