Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Samfund

Sådan får du hjælp til din Horizon Europe-ansøgning

Kampen om forskningsprogram Horizon Europe’s midler er i gang. Øg din chance med “præevalueringsordningen”, der giver økonomisk støtte til, at uvildige eksperter gennemlæser din ansøgning.

Du kan skærpe dine ansøgninger til Horizon Europes ved løbende at søge midler under den såkaldte præevalueringsordning. Foto: iStock.

At skrive ansøgninger til forskningsmidler og -projekter er de fleste forskeres mareridt. En tidssluger med en myriade af krav, tidsfrister og formaliteter.

Men du kommer ikke uden om, hvis bevillingerne skal støvsuges. Så det er med at få din ide bedst muligt formidlet til formatet. Der er nok at hente, når det gælder Horizon Europes syvårige milliardpulje til en række calls i 2023-2024.

Derfor rækker Uddannelses- og Forskningsstyrelsens nu ud til de danske koordinatorer som skal sikre ideerne chance, når de skriver ansøgninger til forsknings- og innovationsprogrammerne.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: