Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Dekan til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Københavns Universitet

Københavns Universitet søger en ny dekan til Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet udfører forskning og uddannelse på det højeste internationale niveau. Fakultetet har en årlig omsætning på ca. 514 mio. kr. (2022), heraf ca. 180 mio. kr. i eksterne midler, og vi er en attraktiv arbejdsplads for både danske og internationale forskere i den absolutte verdensklasse. Efterspørgslen på samfundsvidenskabelige kandidater er stor i både den offentlige og den private sektor. Der er tradition for, at de øverste ledende poster i samfundet beklædes af fakultetets kandidater.

Du bliver fakultetets frontfigur og den øverste leder af fakultetets ca. 600 medarbejdere (videnskabelige, administrative og eksterne undervisere). Du refererer til rektor, og du indgår i universitetets topledelse.

Du får mulighed for at bidrage til udviklingen af fakultetets position som internationalt førende inden for forskning, uddannelse, innovation og formidling.

Som dekan har du et særligt ansvar for at medvirke til at styrke samarbejdet på tværs af KU.

Du er en erfaren leder og anerkendt forsker inden for det samfundsvidenskabelige fagområde forstået bredt og har indsigt i uddannelsessektoren. Vi forventer bl.a., at du er synlig, engageret og involverende i udviklingen af fakultetets arbejds-, studie- og forskningsmiljø – og har en inddragende og tillidsskabende ledelsesstil.

Læs den fulde jobprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Henrik C. Wegener på tlf. 3533 5113 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk.

Du kan søge stillingen via linket nedenfor.
Ansøgningsfristen er den 11. december 2023. Tiltrædelse: den 1. maj 2024.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Se yderligere på www.ku.dk.

If you need an English version of this job advertisement, please contact Martin Isenbecker, Genitor: mi@genitor.dk.

Ansøgningsfrist
11-12-2023

Tiltrædelsesdato
01-05-2024

Kategori
Ledelse

Arbejdssted
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Hjemmeside
samf.ku.dk

SØG STILLINGEN