Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

AAU cementerer sin titel som Europas bedste ingeniøruniversitet og bæredygtig bannerfører

For sjette år i træk trækker Aalborg Universitet i førertrøjen som det bedste ingeniøruniversitet i Europa. Nøglen er deres løsningsorienterede uddannelse og forskning med integreret fokus på at løse verdens problemer.

Aalborg Universitet (AAU) fastholder for sjette år i træk placeringen som Europas bedste ingeniøruniversitet på den den ældste og mest anerkendte internationale rangliste over universiteter. Foto: AAU.

Linedans mellem tværfagligheder og teknisk specialisering skal omdanne traditionel ingeniørkunst til at definere og løse samfundets udfordringer og leve op til FN's verdensmål.

Sådan lyder afsættet og ambitionerne for Aalborg Universitets (AAU) ingeniørvidenskabelige uddannelser. Og de ser ud til at brillerere med at nå i mål.

For sjette år i træk bliver AAU kåret som det bedste ingeniøruniversitet i Europa. Det fremgår af den prestigefyldte rangliste 'Best Global Universities', oplyser AAU.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: