Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

CPH:DOX sætter klima, kunstig intelligens og robotteknologi på lærredet

CPH:DOX fejrer 20 års jubilæum, der byder på et særligt stort Science-program, der også byder på flere film om bæredygtighed. Livechef og programlægger giver en guide til hvad man kan se.

Livechef og programlægger på CPH:DOX Marie Erbs Ørbæk guider til dokumentarfestivalens science-program.

Videnskaben og teknologien er nået langt og bærer på en bæredygtig bevidsthed om planetens fremtid - også i det dokumentariske univers til årets CPH:DOX.

Lærredet byder på unikke indblik i blandt andet øko-aktivisten som startede tøjmærket North Face og brugte alle sine penge på at redde Chiles vilde dyreliv, mens andre instruktører afslører uhyggelige planer om at industrialisere planetens sidste uberørte miljø. Også er der sideløbende cyborgs og plastikkrisen, som udfordrer verdenshavende med 500 gange flere plastikpartikler, end der er stjerner i vores galakse.

Der er fokus på det hele ved årets Copenhagen International Documentary Festival, CPH:DOX. Dokumentarfestivalen fejrer både 20 års jubilæum og fjerde år med et helt særligt videnskabsprogram - CPH:SCIENCE.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: