Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Forbrugerjurist: HusCompagniets løfter om bæredygtighed kan ikke holde til en sag

HusCompagniet har efter alt at dømme været på den gale side af linjen for greenwashing. Efter Sustain Reports spørgsmål har virksomheden slettet hele menupunktet om bæredygtighed fra hjemmesiden.

Dokumentation: Screendump fra HusCompagniets hjemmeside. Brugerne blev mødt af en børnetegning i farver, når de klikkede på menupunktet bæredygtighed. Efter kritik har HusCompagniet nu fjernet hele menupunktet.

Ikke alene bliver der rejst kritik af det klimabelastende i, at HusCompagniet promoverer nedrivning af gode og solide huse. Virksomhedens markedsføring og kommunikation om bæredygtighed kan næppe holde til en trykprøvning, hvis virksomheden fik en sag hos Forbrugerombudsmanden, lyder vurderingen fra en forbrugerjurist.

Lige som HusCompagniet har fjernet søgemulighederne for nedrivningsklare huse, har de slettet hele afsnittet om bæredygtighed på virksomhedens hjemmeside.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: