Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Global Compact Denmark dropper fysiske arrangementer i op til 8 uger

Corona-virussen får konsekvenser for en række sustainability-arrangementer. Det gælder blandt andet  for Global Compact Denmark (GCDK), FN’s danske virksomhedsnetværk.

“Ingen fysiske GCDK-arrangementer vil blive afviklet de næste seks-otte uger, som følge af Coronavirus-epidemien,” skriver Joachim Marc Christensen, Network Manager i det danske Global Compact netværk, på LinkedIn.

GCDK’s generalforsamling vil stadig blive afviklet d. 27. april, men vil sandsynligvis foregå digitalt, fortsætter hans besked. Det kan dermed få konsekvenser for fejringen af netværkets 20 års jubilæum.

Forholdsreglerne kommer indtil videre også til at have konsekvenser for arrangementer som Innovation Lab om Verdensmål i værdikæden 21. april. Det bliver i første omgang aflyst og rykket til en senere dato. Også et møde 23. marts om Science Based Targets står til at blive aflyst eller forkortet og afviklet som webinar. Se hele listen over berørte arrangementer her.

Den årlige offentliggørelse af Sustainable Brand Index i Danmark, som skulle have været afviklet næste uge 19. marts, er aflyst. I stedet afholdes et webinar med hovedpointerne fra den årlige ranking af bæredygtige brands 31. marts, mens resultaterne fortsat offentliggøres 19. marts.

“As stated, this decision is based on the risk assessments of Nordic authorities, as well as the fact that hosting events and travelling pose an increased risk to society. We do this to care for you as our guest, our community, our employees and our business,” skriver organisationen bag konferencen.

Forsiden lige nu:


Missionorienteret forskning skaber forandring

De seneste måneders debat om forskningsfrihed maner til eftertanke. Skal samfundet lykkedes med de store missioner, kræver det en balance mellem fri og strategisk forskning. Det er op til politikere og beslutningstagere at sørge for at denne balance, og det er op til forskere at indgå kritisk og konstruktivt, mener forfatterne. Bohrs eksponentielle aktualitet

I anledning af genudgivelsen af ”Det Udelelige” har vi talt med Tor Nørretranders. Det er blevet til en snak om Niels Bohrs aktualitet og bogens betydning for Nørretranders’ karriere og for nutidens generation af danske fysikere.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.