Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Goodwings’ påstand om hoteller bliver underkendt af formandens kolleger

GREENWASHING. I modsætning til Goodwings-direktør, peger partnere i bestyrelsesformandens eget advokatfirma på Green Key som et oplagt valg, hvis man vil sove og spise mere bæredygtigt.

Se efter Green Key-mærket, hvis du vil have en høj standard for bæredygtighed. Sådan lyder rådet fra to hollandske ansatte i advokatfirmaet Bird&Bird. I Danmark er Bird&Bird-partner Morten Rosenmejer bestyrelsesformand for Goodwings, der ikke mener, at der er certificeringsordninger, som er stærke nok. Foto: iStock/alvarez

I det internationale advokatfirma Bird&Bird synger partnerne tilsyneladende ikke med samme næb.

I Holland anbefaler én partner hoteller og restauranter at bruge Green Key-mærket til at vise, at her er tale om virksomheder med et stærkt engagement i miljø og bæredygtighed.

I Danmark, som endda er ophavslandet bag Green Key, sidder en anden Bird&Bird-partner som bestyrelsesformand i hotelportalen Goodwings. Her er holdningen, at der ikke findes brugbare certificeringsordninger, der kan vise hvilke hoteller, der i særlig grad arbejder med miljø og bæredygtighed.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: