Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Googlediversitet og containerinklusion: Virksomhedsgiganter gav råd om inklusion

Coca Cola, ISS, Mærsk, Danske Bank og Google meldte sig ind i Copenhagen Pride som gæster på CBS. Virksomhedernes ledende kræfter på området gav her sine bud på, hvordan du åbner din arbejdsplads op for regnbuens farver.

CBS inviterede 19. august 2022 Mærsk, Coca Cola, Danske Bank, Google og CBS-forsker til at diskutere inklusion og diversitet på arbejdspladser. Foto: Sustain Report.

Der er højt til loftet på Copenhagen Business School fredag morgen i Copenhagen Pride-ugen. Selv toiletterne her er 'all gender'.

I dag er repræsentanter fra Coca Cola, ISS, Mærsk, Danske Bank og Google er draget til den virksomhedsorienterede uddannelsesborg.

De er her hverken for at tale om læskedrik, investeringer, containere eller data. Og det er de så alligevel lidt. De forsøger gennem deres produkter, brand og branche at skabe mere diversitet og inklusion på arbejdspladsen for LGBT+ – ’D&I’, som det populært bliver kaldt.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: