Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Grundfos-direktør: Bæredygtige løsninger fordrer nye typer samarbejde

HP Nanda har siden marts stået i spidsen for Grundfos’ samarbejde med forsyningsselskaber. Han roser den danske vandsektor for samarbejdet på tværs.

De store klimagevinster for Grundfos skal hentes i Scope 3-udledningerne. I dag er det 10 pct. af verdens energi som går til at drive pumper, fortæller HP Nanda. Foto: Henrik Munksgaard.

Forkortelsen EPA angiver retningen for den måde, vandsektoren skal adressere de store udfordringer de kommende år, mener HP Nanda.

Den indiskfødte ingeniør har en uddannelse i hjemlandet og en solid international erfaring fra både Taiwan, Kina og USA. Med opsplitningen af Grundfos i fire forretningsben er det HP Nanda, der som CEO for Grundfos Water Utility står i spidsen for den del af den danske pumpegigants forretning, der er rettet mod forsyningsselskaberne. Efter en lang karriere hos amerikanske Dupont tiltrådte HP Nanda i Grundfos, hvor han også er medlem af koncernledelsen fra 1. marts i år.

Da vi møder HP Nanda på International Water Associations kongres i Bellacentret, har han masser af lovord om den danske vandsektor - og ikke kun fordi hans arbejdsgiver er dansk.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: