Har du lyst til at høre om CEO Thomas Schulz’ forsøg på at gøre FLSmidth mere bæredygtig?
Hvordan Ingrid Reumert, VP of External Relations & Sustainability i Velux Gruppen, har arbejdet på at beholde det bæredygtige momentum, efter de sidste år vandt prisen Årets Omstilling?
Og ikke mindst få gode og inspirerende råd til, hvordan du kan udregne om en virksomhed er bæredygtig nok til at investere i?
Så kan du godt begynde at glæde dig til Sustain Awards 2021.
– Det har været en klar prioritet for Sustain Report at få samlet det stærkeste og mest inspirerende felt af sustainability-professionelle til Sustain Awards 2021, fortæller ansvarshavende redaktør på Science Report og Sustain Report, Tor Arnbjørn.
For udover at uddele tre vigtige priser skal award-showet være med til at inspirere og styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.
– Vi har de seneste måneder arbejdet målrettet på at finde de helt rigtige mennesker til Sustain Awards 2021. Jeg er stolt over, at Sustain Awards med kun to år på bagen kan tiltrække så inspirerende folk inden for sustainability, som tilfældet er. At vi samtidig har en stærk jury, gør kun tingene bedre, siger Tor Arnbjørn, udgiver og chefredaktør på Sustain Report.
– Nu er der under en måned til, at vi igen mødes på Langelinie Pavillonen, og med sidste års bragende succes i ryggen er jeg både glad og stolt over at kunne præsentere årets program til Sustain Awards 2021, fortsætter Tor Arnbjørn.
Programmet
12.30: Ankomst
13:00: Velkomst
v. Tor Arnbjørn & Søren Frandsen, hhv. administrerende direktør & redaktør, Sustain Report
13.15: Sådan finder du dit grønne purpose
v. We Love People
13:30: Hvornår er en virksomhed bæredygtig nok til at blive investeret i?
Keynote: Anne-Louise Thon, Medstifter & Partner, SDG Invest
Keynote: Berit Behring, Chef for Large Corporates and Institutions, Danske Bank
14.00: Dobbeltinterview
v. Anne-Louise Thon & Berit Behring
14.30: Pause
14.45: Sådan fastholder du fokus på den grønne omstilling
Keynote: Ingrid Reumert, VP of External Relations & Sustainability, Velux Gruppen
15.15: Pause
15.30: How to Turn a Legacy Business Green
Keynote: Thomas Schulz, CEO, FLSmidth
16.15: Pause
16.30: Uddeling af de tre Sustain Awards priser
17.00: Networking
Igen i år uddeler vi tre priser for netop at hylde dem, der har taget et ekstra skridt mod en mere bæredygtig virkelighed. De tre priser, der skal uddeles, er:
Årets Sustainability Leder: har sat en ny og mere ambitiøs bæredygtig retning for virksomheden det seneste år har gjort en målbar forskel som leder i forhold til bæredygtighed har formået at engagere og inspirere såvel sin egen organisation som aktører udenfor
Årets Omstilling: bidrager til den grønne omstilling med markante bæredygtighedsmål inden for det seneste års tid arbejder aktivt med partnerskaber for at styrke effekterne af den grønne omstilling er en grøn rollemodel for andre virksomheder
Årets Sustainability Håb: inspirerer organisationen til at være endnu mere ambitiøs i forhold til bæredygtighed har opnået konkrete og målbare resultater med sit arbejdet med bæredygtighed bidrager med et personligt engagement, som rækker ud over det daglige arbejde
På baggrund af interviews og indstillinger af forskellige kandidater vil en uafhængig jury med stor indsigt i sustainability-miljøet træffe beslutningen om, hvem de rette vindere er. Juryen består af:

Sustain Awards 2021 afholdes 14. oktober kl. 12.30-18.00 på Langelinie Pavillonen. Hvis du har lyst til at læse mere eller skrive dig op til at modtage en mail, når vi åbner for billetsalget, så klik her.
Vi glæder os.
Opdateret d. 17/8 kl. 11.40.
Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder
Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.

KU diskuterer gæsteforfatterskaber – akademisk valuta eller magtmisbrug?
Praksisudvalget havde inviteret til konference om forfatterskabstvister med et tætpakket program. Fra en bred palet af vinkler blev de omstridte gæsteforfatterskaber diskuteret som et etisk og juridisk problem i forskningsverdenen.

Queerness og kønsstudier: Forskers vej i karrieren, hvor “ingen bliver til noget af egen kraft”
DERFOR BLEV JEG FORSKER: Ingen i Mons Bissenbakkers nærmeste familie havde læst på universitetet. En underviser prikkede ham på skulderen, og det har resulteret i, at han i dag er lektor i kønsforskning og leder af Center for Køn, Seksualitet og Forskellighed.
Seneste artikler:

Robothænder med følelser
Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu.

Jens Lundgren: – Jeg var lægestuderende, havde kludder i mit privatliv og ønskede at tage orlov. Så fik jeg en øjenåbner
DERFOR BLEV JEG FORSKER: Midt i en periode med kludder i privatlivet blev Jens Lundgren inviteret til det føderale forskningsinstitut NIH i USA. Det blev en øjenåbner for ham.

Mathias Poulsen: – Mine spørgsmål trængte sig på: Bidrager legen til samfundets demokratiske samtaler?
DERFOR BLEV JEG FORSKER: Mathias Poulsen startede en international legefestival, som udviklede sig til et levende, legende fællesskab. Derfra mærkede han en længsel efter at stille store spørgsmål.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
