Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

C25-direktør blandt talere til Sustain Awards

Sustain Report kan præsentere årets program til Sustain Awards 2021.

Ingrid Reumert modtog på vegne af Velux Gruppen prisen for året omstilling ved Sustain Awards 2020.

Har du lyst til at høre om CEO Thomas Schulz’ forsøg på at gøre FLSmidth mere bæredygtig?

Hvordan Ingrid Reumert, VP of External Relations & Sustainability i Velux Gruppen, har arbejdet på at beholde det bæredygtige momentum, efter de sidste år vandt prisen Årets Omstilling?

Og ikke mindst få gode og inspirerende råd til, hvordan du kan udregne om en virksomhed er bæredygtig nok til at investere i?

Så kan du godt begynde at glæde dig til Sustain Awards 2021.

– Det har været en klar prioritet for Sustain Report at få samlet det stærkeste og mest inspirerende felt af sustainability-professionelle til Sustain Awards 2021, fortæller ansvarshavende redaktør på Science Report og Sustain Report, Tor Arnbjørn.

For udover at uddele tre vigtige priser skal award-showet være med til at inspirere og styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.

– Vi har de seneste måneder arbejdet målrettet på at finde de helt rigtige mennesker til Sustain Awards 2021. Jeg er stolt over, at Sustain Awards med kun to år på bagen kan tiltrække så inspirerende folk inden for sustainability, som tilfældet er. At vi samtidig har en stærk jury, gør kun tingene bedre, siger Tor Arnbjørn, udgiver og chefredaktør på Sustain Report.

– Nu er der under en måned til, at vi igen mødes på Langelinie Pavillonen, og med sidste års bragende succes i ryggen er jeg både glad og stolt over at kunne præsentere årets program til Sustain Awards 2021, fortsætter Tor Arnbjørn.

Programmet

12.30: Ankomst


13:00: Velkomst

v. Tor Arnbjørn & Søren Frandsen, hhv. administrerende direktør & redaktør, Sustain Report


13.15: Sådan finder du dit grønne purpose

v. We Love People


13:30: Hvornår er en virksomhed bæredygtig nok til at blive investeret i?

Keynote: Anne-Louise Thon, Medstifter & Partner, SDG Invest
Keynote: Berit Behring, Chef for Large Corporates and Institutions, Danske Bank


14.00: Dobbeltinterview

v. Anne-Louise Thon & Berit Behring


14.30: Pause


14.45: Sådan fastholder du fokus på den grønne omstilling

Keynote: Ingrid Reumert, VP of External Relations & Sustainability, Velux Gruppen


15.15: Pause


15.30: How to Turn a Legacy Business Green

Keynote: Thomas Schulz, CEO, FLSmidth


16.15: Pause


16.30: Uddeling af de tre Sustain Awards priser


17.00: Networking


Igen i år uddeler vi tre priser for netop at hylde dem, der har taget et ekstra skridt mod en mere bæredygtig virkelighed. De tre priser, der skal uddeles, er:

Årets Sustainability Leder: har sat en ny og mere ambitiøs bæredygtig retning for virksomheden det seneste år har gjort en målbar forskel som leder i forhold til bæredygtighed har formået at engagere og inspirere såvel sin egen organisation som aktører udenfor

Årets Omstilling: bidrager til den grønne omstilling med markante bæredygtighedsmål inden for det seneste års tid arbejder aktivt med partnerskaber for at styrke effekterne af den grønne omstilling er en grøn rollemodel for andre virksomheder

Årets Sustainability Håb: inspirerer organisationen til at være endnu mere ambitiøs i forhold til bæredygtighed har opnået konkrete og målbare resultater med sit arbejdet med bæredygtighed bidrager med et personligt engagement, som rækker ud over det daglige arbejde

På baggrund af interviews og indstillinger af forskellige kandidater vil en uafhængig jury med stor indsigt i sustainability-miljøet træffe beslutningen om, hvem de rette vindere er. Juryen består af:

Sustain Awards 2021 afholdes 14. oktober kl. 12.30-18.00 på Langelinie Pavillonen. Hvis du har lyst til at læse mere eller skrive dig op til at modtage en mail, når vi åbner for billetsalget, så klik her.

Vi glæder os.

Opdateret d. 17/8 kl. 11.40.

Forsiden lige nu:

DTU-lektor om eksterne partnere: Det kan løfte forskning til nye højder

Der er ikke mange forskere tilbage, der kimser af eksterne samarbejder, mener Repræsentant for Forskningspolitisk Udvalg i DUA. Selv føler han sig tryg i de rammer, universiteterne har sat op, men bekymrer sig mere over, hvordan de kommercielle interesser fører til smallere forskning.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.